صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 60272  |  صفحه ۶ | بازار و سرمایه  |  تاریخ: 28 ار 1405
    رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی :
    نمی‌دانیم تراستی‌ها چقدر از پول نفت را پس نداده‌اند
    رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی با بیان اینکه ارتباط مستقیمی با تراستی‌های نفتی نداریم، گفت: هیچ اطلاعی از میزان عدم پرداخت سهم صندوق از سوی تراستی‌ها اعلام نمی‌شود.
    مهدی غضنفری، رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره ابهامات قفل شدن پول‌های صندوق در تراستی‌‌ها اظهار داشت: صندوق توسعه ملی هیچ رابطه‌ای با تراستی‌ها و فروش نفت و پول نفت ندارد.
    وی ادامه داد: فرایند این گونه است که وقتی ‌نفت توسط تراستی‌ها فروخته می‌شود، پول نفت از طریق تراستی‌ها در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد و بانک مرکزی پول نفت را به سه بخش سهم دولت، سهم شرکت ملی نفت و سهم صندوق تقسیم می‌کند، بنابراین سهم صندوق‌ را به حساب صندوق نزد بانک مرکزی واریز می‌کند به همین دلیل صندوق هیچ ارتباط مستقیمی با تراستی‌ها ندارد. رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی درباره دیرکرد واریز سهم صندوق به دلیل عدم پرداخت پول نفت از سوی برخی از تراستی‌ها تاکید کرد: اگر تراستی‌ها پول نفت را پس نداده باشند، صندوق مکلف به ورود به این مسأله نیست و آماری از اینکه چه میزان از سهم صندوق توسعه ملی از سوی تراستی‌ها پرداخت نشده نداریم. غضنفری گفت: وقتی پول نفت را به حساب صندوق نزد بانک مرکزی واریز می‌کنند به صندوق اعداد و ارقام اعلام می‌شود و از اینکه چقدر پول نفت برنگشته هیچ اطلاعی نداریم و تا زمانی که بانک مرکزی گزارش پرداخت را ارایه ندهد هیچ اطلاعی از میزان عدم پرداخت سهم صندوق از سوی تراستی‌ها اعلام نمی‌شود .
    وی افزود: گزارش فروش نفت که پول آن دریافت شده به صندوق اعلام می‌شود و نه گزارش فروش نفتی که پول آن دریافت نشده است و هیچ اطلاعی از سیاهه‌های نفت نداریم.