صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 60295  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 29 ار 1405
    نایب رئیس کمیسیون اجتماعی:
    تغییر در محاسبه «حقوق بازنشستگی»، کان ‌لم ‌یکن است
    نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: تغییر در فرمول محاسبه مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی صرفا پیشنهاد سازمان تامین اجتماعی بود و دولت هنوز لایحه‌ای به مجلس نداده است و اساسا این موضوع از نظر کمیسیون «کان ‌لم ‌یکن» است.
    علی جعفری‌آذر در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اظهارات اخیر احمد میدری وزیر تعاون،‌کار و رفاه اجتماعی مبنی بر اینکه دولت برنامه‌ و لایحه‌ای برای تغییر مقررات بازنشستگی ندارد، گفت: سازمان تأمین اجتماعی پیشنهادی برای اصلاح ماده ۷۷ قانون تأمین اجتماعی و تبصره‌های آن داد. حرف سازمان تامین اجتماعی این است که در حال حاضر منابع صندوق تامین اجتماعی مشکل دارد و با اصلاح این ماده، منابع صندوق تامین شده و دریافتی بازنشستگان ۱۴۰۸ به بعد، افزایش پیدا می‌کند.
    وی افزود: این موضوع هنوز تبدیل به لایحه دولت نشده است بلکه پیشنهاد سازمان تامین اجتماعی است که در کمیته رفاه و تامین اجتماعی کمیسیون اجتماعی مطرح شد و جنبه لایحه و قانونی ندارد.
    جعفری‌آذر در پایان و در جمع‌بندی گفت: موضوع تغییر در فرمول محاسبه مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی به عنوان پیشنهاد از سوی سازمان تامین اجتماعی مطرح شد اما اعضای کمیسیون از توضیحات کارشناسان تامین اجتماعی قانع نشدند، لذا این موضوع از نظر کمیسیون اجتماعی «کان ‌لم ‌یکن» است.