سرمقاله

نگاه چینی ها به ایران پسا جنگ !؟ ‪/‬ محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • استانداردهای مدیریتی بیمه سرمد بدون عدم انطباق تمدید شد
  • ثبت عملکرد درخشان صندوق‌های سهامی تمدن با بازدهی سالانه ۵۴ درصدی
  • ملل فراتر از تعهدات تکلیفی؛ تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی سهمیه‌های حمایتی در سال ۱۴۰۴
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 60354  |  اخبار صفحات روزنامه  |  تاریخ: 02 خرداد 1405
    مدیرمخابرات خبرداد
    بهره برداری از ۱۳۸ پروژه مخابراتی در استان یزد



    یزد_ سیماصادقی مقدم_ مدیر مخابرات منطقه یزد گفت: همزمان با هفته ارتباطات، ۱۳۸ پروژه مخابراتی با هدف توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای کیفیت خدمات در این استان از دهه فجر سال گذشته تا کنون که هفته ارتباطات را پیش رو داریم اجرا و در حال بهره‌برداری است.

    غلامعلی شهمرادی در نشستی خبری ، با تاکید بر توسعه فراگیر ارتباطات در سراسر استان و ارائه خدمات بهتر و بیشتر به مردم گفت: هیچ نقطه ای از استان نباید از توسعه ارتباطی جا بماند.

    وی در مورد ارتباط اینترنتی مشترکین که شبکه آن در حال حاضر مسی است گفت: جمع آوری این شبکه از اواسط سال قبل شروع شده و فیبر نوری جایگزین آن خواهدشد .

    به گفته وی تا کنون ۱۳ هزار مشترک یزد به شبکه فیبر نوری متصل شده اند و این جایگزینی رایگان و هیچ هزینه ای برای مردم در بر نخواهد داشت.

    وی با اشاره به حمله عده ای خرابکار به ساختمان مخابرات استان تصریح کرد بازسازی و مرمت این بنا که در حال انجام است. وی نصب آنتن تلفن همراه در برخی مناطق استان را بی ضرر دانست و افزود: اگر بر سلامتی مردم تاثیر سوء داشت چنین اقدامی انجام نمی شد.

    شهمرادی ادامه داد:  شرکت مخابرات هیچ مسئولیتی در قبال اینترنت پرو ندارد و ارائه این خدمت صرفاً در اختیار اپراتورهای دارای مجوز و بر اساس مصوبه شورای عالی امنیت است.



    هوای تهران در وضعیت قابل قبول

    هوای تهران هم در نخستین  روز خرداد در وضعیت قابل قبول قرار داشت. باشگاه خبرنگاران جوان - براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوای پایتخت دیروز روی عدد ۷۲ قرار گرفته و در شرایط قابل‌قبول است. همچنین در ۲۴ ساعت گذشته میانگین شاخص کیفیت هوا عدد ۶۱ را نشان می‌داد و وضعیت هوا قابل‌قبول بود.

    تهران از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۱ روز هوای پاک، ۴۹ روز هوای قابل‌قبول و ۲ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس را تجربه کرده است.