سرمقاله

چرا چین تا پیش از سفر ترامپ وارد مذاکره مستقیم نشد؟ ‪/‬ سعید پای بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور بانک سینا در جمع ۵ بانک برتر کشور برای دومین سال پیاپی
  • با تأیید بیمه مرکزی و حکم مدیرعامل شرکت؛ سید محمد علی عظیمی معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه سرمد شد
  • انتصابات جدید در حوزه شبکه فروش و مبارزه با پولشویی در بیمه سرمد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 60365  |  اخبار صفحات روزنامه  |  تاریخ: 03 خرداد 1405
    عاملی، معاون وزیر صنعت معدن و تجارت:
    دیگر هیچ مسیر موازی برای فروش خودرو پذیرفته نیست

    دکتر سید حامد عاملی، معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت، از ابلاغ الزام بهره برداری از «سامانه یکپارچه رصد، پایش و کنترل فرآیند فروش خودرو» به تمامی شرکت های خودروساز و واردکنندگان خودرو خبر داد.

    عاملی ضمن تأکید بر اجرای تکالیف قانونی محوله، اظهار داشت: با عنایت به الزام صریح سازمان بازرسی کل کشور مبنی بر ضرورت ایجاد شفافیت، عدالت در عرضه و نظارت پیشگیرانه، این سامانه جهت اجرا و بهره برداری عملیاتی به تمامی شرکت ها ابلاغ شده است.

    معاون وزیر صمت با اشاره به الزامات این ابلاغیه تصریح کرد: کلیه شرکت های تولیدکننده و واردکننده موظفند تمامی مراحل فرآیند فروش را صرفاً از طریق این سامانه ثبت و مدیریت کنند. دیگر هیچ مسیر موازی برای فروش خودرو پذیرفته نیست.

    وی در بخشی از اظهارات خود هشدار داد: مسئولیت حقوقی و کیفری ناشی از هرگونه مغایرت، عدم ثبت یا کتمان اطلاعات در سامانه، مستقیماً بر عهده مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره آن شرکت خواهد بود.

    عاملی افزود: این سامانه، بستر اصلی ارزیابی عملکرد شرکت ها در حوزه عرضه خودرو محسوب می شود و استمرار برخورداری از تسهیلات دولتی، اعطای سهمیه های ارزی و صدور مجوزهای تولید یا واردات، منوط به تأیید وضعیت شرکت در سامانه مذکور خواهد بود.

    معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با تأکید بر فوریت اجرای این ابلاغیه، اظهار داشت: شرکت ها موظفند با قید فوریت نسبت به تجهیز زیرساختها و آموزش کاربران ذیربط اقدام کرده و گزارش آغاز بهرهبرداری عملیاتی را به دفتر این معاونت ارسال کنند.

    عاملی در پایان با اشاره به عواقب تخطی از این دستورالعمل، هشدار داد: هرگونه استنکاف از اجرای این ابلاغیه یا تعلل در بارگذاری دادهها، به عنوان تخلف از الزامات قانونی تلقی شده و مراتب جهت اتخاذ تدابیر مقتضی و برخورد قانونی، به سازمان بازرسی کل کشور و مراجع قضایی منعکس خواهد شد.