سرمقاله

نشانه‌های امید بخش در دیپلماسی ایران ‪/‬ جلال خوش‌چهره

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 6463  |  صفحه ۴ | فرهنگ و هنر  |  تاریخ: 21 اس‍ 1401
    ضرغامی:
    وزرات میراث فرهنگی طرفدار تعطیلی پنجشنبه‌ها است
    وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: معتقدیم اگر پنجشنبه‌ها تعطیل شود کمک قابل توجهی به حوزه گردشگری خواهد شد.
    عزت‌الله ضرغامی در گفت‌وگو با ایلنا، درباره این‌که مطرح می‌شود اگر تعطیلات آخر هفته افزایش پیدا کند این کار به رونق گردشگری کمک بسیاری خواهد کرد، گفت: وزرات میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی طرفدار تعطیلی پنجشنبه‌ها است.
    وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خاطرنشان کرد: ما معتقدیم اگر پنجشنبه‌ها تعطیل شود کمک قابل توجهی به حوزه گردشگری خواهد شد؛ هم به لحاظ فرهنگی و هم به لحاظ اجتماعی و اقتصادی ما طرفدار این موضوع هستیم.
    وی ادامه داد: اگر نظرات دیگر برای افزایش تعطیلات است، طبیعی است. با این تحلیلی که داریم اصولاً موافق هستیم مردم بهتر بتوانند سفر کنند و آرامش بیشتری داشته باشند اما حتما برای تصمیم‌گیری نهایی حوزه‌های دیگر هم دخالت دارند. فقط مسئله گردشگری هم نیست آن حوزه‌ها هم حق دارند حرف‌شان را بزنند و جمع‌بندی نهایی یک جمع‌بندی بهینه است.
    ضرغامی بیان کرد: ما به عنوان حوزه گردشگری و میراث فرهنگی موافق این تعطیلات هستیم چون تعطیلات به گردشگری کمک می‌کند.