سرمقاله

توافق ایران و عربستان؛ بازخورد سیاست‌های منطقه‌ای و بین‌المللی ‪/‬ شهاب زمانی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 6666  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 23 اس‍ 1401
    آمریکا در آستانه یک «رکود بزرگ » قرار دارد
    ترامپ، بایدن را مقصر مشکلات اقتصادی آمریکا می‌داند و پیش بینی کرده که “یک رکود بزرگ جدید” ایالات متحده را در بر می‌گیرد. به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری تاس، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا در شبکه اجتماعی خود روز گذشته (دوشنبه) نوشت: با توجه به آنچه برای اقتصاد آمریکا می‌افتد و پیشنهادهایی که درباره بزرگترین و احمقانه‌ترین افزایش مالیات در تاریخ ایالات متحده مطرح شده، جو بایدن، رئیس جمهوری کنونی کشور مانند هربرت هوور (رئیس جمهوری آمریکا ۱۹۲۹ تا ۱۹۳۳) سقوط می‌کند.
    وی در ادامه نوشت: ما با یک رکود اقتصادی بزرگتر و قدرتمندتر از ۱۹۲۹ روبرو می‌شویم. برای اثباتش هم بانک‌ها دارند ورشکسته می‌شوند!!!
    روز جمعه، اداره حفاظت مالی ایالت کالیفرنیا ورشکستگی شانزدهمین بانک بزرگ آمریکا را که “بانک سیلیکون ولی” نام دارد، اعلام کرد.
    رکود بزرگ یک بحران اقتصادی جهانی بود که از ۲۴ اکتبر ۱۹۲۹ آغاز شد و بازار سهام آمریکا را در هم شکست و تا ۱۹۳۹ ادامه یافت.