سرمقاله

فراموشی فرهنگی ‪/‬ آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آشنایی با برخی از تفریحات رایگان تهران
  • چگونه انضباط شخصی را به یک عادت همیشگی تبدیل کنیم؟
  • بهترین هتل های نزدیک نمایشگاه بین المللی تهران
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 6765  |  صفحه ۳ | جامعه  |  تاریخ: 25 اسفند 1401
    جلوگیری از افت تحصیلی کلاس هفتمی‌ها
    هنر، حلقه مفقوده دوره متوسطه اول
    مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه احتمال بروز افت تحصیلی و اضطراب در کلاس هفتم وجود دارد؛ چراکه دانش‌آموزان در پایه هفتم با شرایط جدیدی مواجه می‌شوند؛ آنها پس از ارزشیابی کیفی توصیفی در دوره ابتدایی با ارزشیابی کاملا کمی و عددی روبه‌رو می‌شوند گفت: معلم چندمهارتی باید بتواند در کنار آموزش‌هایی که عرضه می‌کند، به دنبال کاهش اضطراب دانش‌آموزانش باشد. حمید یزدانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت افت تحصیلی هفتمی‌ها اظهار کرد: احتمال بروز افت تحصیلی و اضطراب در کلاس هفتم وجود دارد؛ چراکه دانش‌آموزان در پایه هفتم با شرایط جدیدی مواجه می‌شوند؛ آنها پس از ارزشیابی کیفی توصیفی در دوره ابتدایی با ارزشیابی کاملا کمی و عددی روبه‌رو می‌شوند. همچنین در دوره ابتدایی یک معلم داشته‌اند، اما در دبیرستان مابه ازای تک تک دروسشان صاحب معلم اختصاصی می‌شوند.
    مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه یک خطای استراتژیک در سنوات گذشته رخ داده و آن معلم اختصاصی برای علوم و ریاضی و ... است گفت: خوب است که متخصص داشته باشیم، اما توجه داشته باشیم دانش آموز کلاس هفتم قبل از آنکه به دنبال تخصص‌ها باشد به دنبال آرامش و کاهش اضطراب است و معلم چند مهارتی است که می‌تواند این کار را انجام دهد. معلمی که بتواند با صرف زمان بیشتری نیازهای دانش‌آموز را احصاء کند.
    یزدانی ادامه داد:  معلم چندمهارتی باید بتواند در کنار آموزش‌هایی که عرضه می‌کند، به دنبال کاهش اضطراب دانش‌آموزانش نیز باشد. تمرکز ما بر درس هنر، آموزش هنر و آموزش همراه با هنر است. حلقه مفقوده متوسطه اول، هنر است. در تلاشیم در زمان باقی مانده سال تحصیلی یک دوره آموزشی ارزشمند را در خوزستان برگزار کنیم و در گام اول به معلم علوم، ریاضی و مطالعات اجتماعی، هنر بیاموزیم.
    وی افزود:‌ در این صورت معلم آموزش‌های تخصصی اش را با هنر همراه می‌کند و قبل از حل تعداد زیادی مسئله، ابتدا با دانش‌آموز همدلی کرده و او را با خود در مسیر علم‌آموزی همراه می‌کند. دانش‌آموزان این مقطع تحصیلی، در سن بلوغ قرار دارند و باید تلاش کنیم او را همدل کرده و سپس آموزش دهیم.
    چگونگی حمایت‌های مددکاری بیمارستان‌ها / رسیدگی به ۶۵۰۰ مورد کودک‌آزاری در ۱۴۰۰
    رییس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت ضمن تشریح جزئیات حمایت‌های اجتماعی مددکاری بیمارستان‌ها، گفت: در سال ۱۴۰۰ بیش از۶۵۰۰ مورد کودک‌آزاری را در مددکاری‌های بیمارستانی ساماندهی کردیم که کاری بسیار پیچیده و سخت است. دکتر سید محمد حسین جوادی با اشاره به اینکه مددکاری بیمارستان‌ها علاوه بر ابعاد اقتصادی در موضوعات اجتماعی هم به بیماران کمک می‌کنند، گفت: بر اساس مطالعات انجام شده کمتر از ۲۰ درصد خدمات مددکاران اجتماعی در حوزه حمایت اقتصادی است. بر اساس سند اعتبار بخشی بیمارستان‌ها، حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر و پرخطر بر عهده مددکاران اجتماعی است.
    وی با اشاره به اینکه حمایت مددکاران اجتماعی از بیمار در بیمارستان‌ها شامل مجموعه‌ای از خدمات نظیر ارزیابی روانی و اقتصادی، مشاوره فردی، آموزش خانواده، حمایت یابی، مداخله در بحران و... است، تصریح کرد: به طور کلی مددکاری اجتماعی بیمارستان، مدیریت مورد می‌کند و بیماران را چه هنگام بستری بودن و چه پس از ترخیص مورد حمایت قرار می‌دهند.
    او درباره ارائه خدمات مددکاری اجتماعی، ادامه داد: بیمارانی که دچار کودک‌آزاری شدند، کسانی که تجربه خشونت خانگی دارند، بیمارانی که سوء مصرف مواد مخدر دارند، بیمارانی که اقدام به خودکشی کردند، مادران باردار پرخطر (مصرف کنندگان مواد مخدر)، کسانی که نزاع و درگیری داشتند، افراد بی‌خانمان،‌ کسانی که دچار اختلالات سایکوتیک هستند، بیماران مجهول‌الهویه، بیماران صعب‌العلاج و... نیازمند حمایت ویژه ترخیص و پس از ترخیص هستند که مددکاران باید آن را انجام دهند.