سرمقاله

آیا مردمی‌سازی اقتصاد ممکن است؟

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • در همایش مشترک شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس و وزارت صنعت، معدن و تجارت مطرح شد؛ نقش بی‌بدیل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در ارزآوری/ یک لاین ویژه برای تامین ارز شرکت‌های پتروشیمی ایجاد شد
  • 10راهکار پیشگیری از آتش سوزی در خانه و محل کار
  • بسته ویژه مکالمه و اینترنت درطرح رمضان بی نهایت همراه اول
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 6864  |  صفحه ۴ | فرهنگ و هنر  |  تاریخ: 13 فروردین 1402
    علت درگذشت بتول فیروزان
    به گفته مهدی فیروزان، بتول فیروزان، فرزندش که به تازگی از دنیا رفت به دلیل اشتباه پزشکی از ۲۰ اسفندماه در بیمارستان در بیهوشی به سر می‌برد. به گزارش ایسنا، بتول فیروزان، فرزند مهدی فیروزان (مدیرعامل شهر کتاب) و حورا صدر که متولد سال ۱۳۶۷ بود، روز دهم فروردین‌ماه از دنیا رفت اما علت درگذشت این مترجم جوان که دانش‌آموخته مطالعات روانکاوی نظری از دانشگاه UCL لندن بود، اعلام نشده بود.
    پیش‌تر مهدی فیروزان در متنی خطاب به دوستانش گفته است: «تا امروز سکوت کرده‌ایم که در این ایام خوش و طرب‌انگیز اندکی مزاحم ذهن و قلب کسی نشویم. اما چه چاره کنیم که به دعای شما پاکان و یاران و بندگان خوب خداوند در این ماه رحمت و برکت و ضیافت الهی سخت نیازمندیم.
    دختر گرانمایه و اندیشمندم از ۲۰ ماه اسفند به سبب یک اشتباه پزشکی در بی‌هوشی است. ده‌ها پزشک و استاد صمیمانه و شبانه‌روزی تلاش کرده‌اند اما اثری از بهبودی ظاهری دیده نمی‌شود. آنها بر بالین بتول ما تلاش می‌کنند و ما بر در خانه فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها. پروردگار متعال قول و امر فرموده‌اند که : إِنَّ رَبَّکُمْ حَیِیٌّ کَرِیمٌ یَسْتَحِی مِنْ عَبْدِهِ إِذَا رَفَعَ یَدَیْهِ إِلَیْهِ أَنْ یَرُدَّهُمَا صِفْرًا. ان‌شاءالله خداوند به سبب عنایتش به شما دخترم را شفا دهد. با سپاس خاص.»