سرمقاله

شی چین در مسکو و اظهاراتش / سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 6936  |  صفحه ۷ | ایران و جهان  |  تاریخ: 15 فر 1402
    حبس طولانی در انتظار ترامپ
    در حالی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکا خود را آماده پاسخگویی به اتهامات در خصوص پرداخت حق السکوت می کند وی همچنین با تحقیقات ایالتی و فدرال دیگری مواجه هست که می تواند وی را به تهدیدهای قانونی حتی جدی‌تری از جمله حبس طولانی مدت مواجه کند. روزنامه فایننشال تایمز نوشت: چالش‌های حقوقی بعدی برای ترامپ می تواند از ایالت جورجیا آغاز شود که فانی ویلیس دادستان منطقه فولتون در حال بررسی اتهامات احتمالی علیه وی درخصوص دخالت ادعایی رئیس جمهوری پیشین و برخی دیگر در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ است.
    ویلیس اوایل سال جاری میلادی گفت تصمیم او برای طرح کیفرخواست علیه ترامپ به دلیل تحقیقات هیات منصفه ویژه «قریب الوقوع» است.
    تحقیقات در ایالت جورجیا و تحقیقات وزارت دادگستری آمریکا درباره اتهام دخالت ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ یکی از تهدیدهای جدی علیه رئیس جمهوری پیشین آمریکا محسوب می شود. وزارت دادگستری همچنین در حال بررسی نحوه مدیریت اسناد دولتی از سوی ترامپ است. درحالی که وی ارتکاب هر گونه خطایی را در این پرونده ها رد کرده است.
    پرونده ایالت جورجیا و وزارت دادگستری، بیش از پرونده منهتن مربوط به پرداخت حق السکوت به یک هنرپیشه زن آمریکایی، ممکن است ترامپ را با دوران حبس طولانی مواجه کند. به گفته باربارا مک کواد استاد مدرسه حقوق دانشگاه میشیگان و وکیل سابق آمریکایی بعید به نظر می رسد ترامپ در پرونده منهتن با حبس مواجه شود.
    به گزارش ایرنا، وی افزود: محکومیت به تقلب در انتخابات، توطئه برای کلاهبرداری یا توطئه فتنه‌انگیز می‌تواند مجازات زندان قابل توجهی را برای ترامپ به همراه داشته باشد.