سرمقاله

عواقب اجتماعی بحران اجاره‌بها و کوچ شهری ‪/‬ حجت اله اکبرآبادی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • استرس کنکور از بین نمی‌رود، ولی مدیریت چرا؛ پیشنهاد فولیتو چیست؟
  • درباره برنامه سفر سه‌ روزه به قشم
  • با مهمانان برنامه 1001 شبکه نسیم بیشتر آشنا شوید!
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 7451  |  صفحه ۱  |  تاریخ: 28 فروردین 1402
    آقای سجادی! با یک عکس نمی‌توان سوءمدیریت تاریخی را از حافظه ورزش ایران زدود!
    عبدالله دارابی‪-‬ استقلالی‌ها پس از رفتن فتح الله زاده - مدیر عامل ناتوان خود - تیم سخت کوش ساکت الهامی را با ۶ گل درهم شکستند. از دروازه‌بان تا نوک حمله در گلزنی سهم داشتند تا شاید این پیام را به مدیر سابق خود بدهند که: آن گلبرگ مغروری که می‌میرد ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی‌گردد، ماییم نه جنابعالی!
    جالب اینکه سال ۸۷ نیز استقلال اولین بازی خود پس از برکناری فتح الله زاده را با همین نتیجه پشت سر گذاشت، عزلی که به قهرمانی استقلال منجر شد.
    قبل از این بازی اما خبر رسید که وزیر ورزش در نشست با مسئولان استقلال -برای حل مشکل مالی که باعث حذف اسفناک، دردمندانه و تاریخی این باشگاه پرطرفدار از حضور در لیگ قهرمانان آسیا به عنوان قهرمان لیگ برتر ایران شد، ۱۶ روز پس از آن اتفاق ناگوار دست به کار شد و با تماس تلفنی هماهنگی های لازم جهت پرداخت طلب استراماچونی و پادوانی را به عمل آورد، عکسی نیز از لحظه تماس وزیر جهت هماهنگی‌های مذکور در حین جلسه مخابره شد که این درست دردآورترین، حیرت انگیزترین و سوال برانگیزترین قسمت این ماجرای تراژدیک بود...! دردآورترین است از این جهت که مشکل با یک یا چند تماس تلفنی قابل حل بوده است! حیرت انگیزترین است به خاطر همین عزم و اقدامی که امروز و پس از دیرشدن کار صورت می‌گیرد، همین وقت ناشناسی و عملکرد معکوس مسئولان... و سوال برانگیزترین است به جهت همین سهولت و تاخیر مذکور! آیا اکنون دیگر می توان شائبه مطروح در جامعه مبنی بر میل مسوولان به جایگزینی تیم دوم بجای قهرمان لیگ برتر در لیگ قهرمانان آسیا را به راحتی و قطعیت رد نمود؟ افکار عمومی چگونه هضم کند که مشکلی به راحتی با چند تماس تلفنی قابل حل بوده، اما به زمانی موکول می شود که کار از کار گذشته است؟! جامعه چگونه در برابر دوگانگی رفتار و مسئولیت ناشناسی مسئولان، اقناع می شود؛ وقتی می بیند دو باشگاه با یک متولی واحد در زمان بروز مشکل، یکی حاشیه امنیت دارد و دیگری آنچه ندارد امنیت و آرامش است؟ آقای سجادی! خود شما چه جوابی به این سوال خواهید داشت؛ که چرا برای پرداخت بدهی های خارجی یکی از دو تیم زیرمجموعه شما، با تلاش و مساعدت شما حتی صندوق کار آفرینی کشور یعنی بی ربط ترین حوزه مسوول نسبت به فوتبال که سرمایه و وظیفه اش در راستای اشتغال آفرینی است نیز پای کار می آید ولی برای دیگر تیم تحت نظر شما چنین حمایت و مساعدتی نبود تا از مهمترین رخداد باشگاهی آسیا حذف شود؟ چطور برای یکی امکان استفاده چندباره از وام های ارزی برای پرداخت بدهی در وقت مقرر فراهم است و برای دیگری نه؟
    مسلما جناب وزیر انگشت اتهام را به سمت هیات مدیره و مدیریت استقلال نشانه خواهد رفت که عذری است بدتر از گناه! چراکه چنین هیات مدیره منفعل و مدیری امتحان پس داده و ناکارآمد محصول انتخاب مستقیم خود وزیر ورزشی وزارت ورزش و جوانان است !! آقای وزیر! کار شما از آن جهت نابخشودنی است و ناپسند که برای رفع مشکل می‌توانستید در وقت مقتضی اقدام کنید و نکردید!
    آقای سجادی! عدم به کارگیری افراد شایسته و اهمال در وظیفه نظارتی بر مجموعه تحت امرتان منجر به حذف قهرمان لیگ برتر ایران از رقابت های آسیایی شد. فقدان دو عنصر مذکور باعث گردید بازده کاری مدیرعامل منصوب شما و مستعفی استقلال فقط دریافت دوباره و غیر قانونی چک های شخصی آن هم چندین برابر مبلغ چک‌ها برای خودش بوده است! افتضاح مدیریتی که اگر سازمان خصوصی سازی نبود مسلما کمافی‌السابق در محاق می‌ماند؛ به دور و فارغ البال از عدم نظارت وزارت ورزش!
    آقای سجادی! یک عکس که هیچ، صدها عکس نیز این اهمال و سوءمدیریت را از حافظه تاریخ ورزش ایران نخواهد زدود!