سرمقاله

عربستان به جای مصر ‪/‬ سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 7585  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 29 فر 1402
    دیدار پوتین با وزیر دفاع چین
    رئیس‌جمهوری روسیه در جریان دیدار با وزیر دفاع چین گفت که همکاری نظامی روسیه و چین به تقویت روابط استراتژیک و مبتنی بر اعتماد میان دو کشور کمک می‌کند. به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری تاس، ولادیمیر پوتین، رئیس‌ فدراسیون روسیه از همکاری موفق و همه‌جانبه مسکو و پکن در حوزه دفاعی استقبال کرد و گفت: «فکر می‌کنم این یکی دیگر از حوزه‌های مهم است که شخصیت استراتژیک و اعتماد محور روابط ما، روابط بین روسیه و چین را تقویت می‌کند.»
    او از همکاری نظامی روسیه و چین استقبال و خاطرنشان کرد که وزارت دفاع روسیه و چین به تبادل اطلاعات مفید و برگزاری رزمایش‌های مشترک می‌پردازند.
    رئیس‌ فدراسیون روسیه سفر رسمی شی جینپینگ، رئیس‌جمهوری چین به روسیه در ماه مارس را یادآور شد، زمانی که همکاری بین وزارتخانه‌های دفاع یکی از موضوعات مورد بحث بود.
    او گفت که وزیر دفاع چین «برنامه کاری بسیار پرباری» در روسیه دارد و افزود: «ما از دیدن شما خوشحالیم. من مطمئن هستم که دیدار شما در بالاترین سطح ممکن برگزار خواهد شد. به روسیه خوش آمدید.»
    در جریان این ملاقات، پوتین از وزیر دفاع چین خواست تا سلام گرم او را به رئیس‌ جمهوری چین منتقل کند. او گفت: «لطفا بهترین آرزوهای من را به شی جینپینگ، رئیس‌ جمهوری چین برسانید.»
    رهبر روسیه یادآور شد که همتای چینی او چندی پیش به روسیه سفر کرده بود و افزود: «شما پس از دیدار دوست بزرگ ما، دوست من – رئیس‌ جمهوری شی جینپینگ - به روسیه وارد شده‌اید. می‌خواهم یک بار دیگر تاکید کنم که این دیدار بسیار سازنده بود.» همچنین لی شانگفو، وزیر دفاع چین روز یکشنبه پس از دیدار با رئیس‌جمهوری روسیه گفت که روابط روسیه و چین بهتر از اتحادیه‌های سیاسی نظامی دوران جنگ سرد است.