سرمقاله

تغییر معادلات در انتخابات ترکیه ‪/‬ محمدرضا ستاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت روز مادر و روز پدر
  • ارائه بسته‌های ویژه همراه اول به‌مناسبت روز مادر
  • حضور همراه اول با مجموعه‌ای از سرویس‌های فناورانه در نمایشگاه تلکام 2024
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 9584  |  صفحه ۴ | فرهنگ و هنر  |  تاریخ: 04 خرداد 1402
    امیرخانی درپی انتخاب اعضای هیات مدیره انجمن خوشنویسان:
    به همه هنرمندان فرصت برابر داده‌ایم
    رییس انجمن خوشنویسان ایران از انتخاب اعضای مجمع این انجمن و هیات مدیره آن خبر داد و بر فرصت‌های برابر هنرمندان در این انتخاب تاکید کرد.
    چندی پیش چهاردهمین مجمع کشوری انجمن خوشنویسان ایران برگزار شد که طی آن اعضای هیات مدیره این انجمن نیز انتخاب شدند. در همین راستا غلامحسین امیرخانی که رئیس انجمن خوشنویسان ایران و از هنرمندان پیشکسوت است، در گفت‌وگویی با ایسنا توضیحاتی در این زمینه ارائه کرد.
    او ضمن بیان این موضوع که انجمن خوشنویسان ایران ۳۶۶ شعبه در سطح کشور دارد، گفت: مجامع سراسری انجمن خوشنویسان آن‌طور که باید و در مدتی که در اساسنامه مشخص شده برگزار می‌شود. اخیرا برای برگزاری این مجمع مدت زمان چهار سال تعیین شد. برای برگزاری این مجمع سهمیه‌ای معین برای هر شهر تعیین شده است. این سهمیه به نسبت تعداد اعضای اصلی انجمن در هر حوزه و شعبه مشخص می‌شود.
    رئیس انجمن خوشنویسان ایران اظهار کرد: در مجمع عمومی اعضای انجمن کنار یکدیگر جمع شده و نمایندگان خود را انتخاب می‌کنند. نمایندگان از میان اعضای اصلی تعیین خواهند شد.
    او با بیان اینکه مجمع چهاردهم انجمن خوشنویسان ایران، طی روزهای اخیر برگزار شد، گفت: طی هر دوره در چهار گوشه این مملکت نمایندگانی مشخص می‌شوند. بیش از ۲۰۰ نفر در این مجمع انتخاب شدند. بر اساس رای اعضا، ۲۰۹ نفر به عضویت مجمع درآمدند و ۹ نفر نیز به عنوان اعضای هیات مدیره انتخاب شدند.
    امیرخانی با بیان اینکه هر شهر و نقطه‌ای از کشور نماینده‌ای در مجمع دارد، گفت: طی یک برنامه‌ریزی قانونی فرصت مساوی برای همه تعیین شده است. از همه کشور حق حضور و شرکت دارند و حق مساوی برای همه مناطق وجود دارد. سهمیه اعضای هر شهر بر اساس جمعیت آن مشخص شده است اما حالا هیچ کجا از داشتن نماینده در مجمع سراسری کشوری محروم نمانده است. نماینده وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز یکی از اعضاست.
    او گفت: برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای صورت گرفته که در وجه هنری نیز فرصتی مساوی برای همه اعضا تعیین شود. در این راستا کوشنده‌ترین و بااستعدادترین افراد به مراتب عالی می‌رسند.
    او معتقد است که برگزاری جشنواره‌های هنری در سطح کشور فرصت دیده شدن را برای افراد دارای مراتب عالی هنری فراهم می‌کند.
    این هنرمند پیشکسوت گفت: این فرصت برای همه فراهم است که برنده یک جشنواره باشند. شرایط و داوری عادلانه است، به طوری که بیشتر برگزیدگان جشنواره‌ها جوانانی از شهرستان‌های دور هستند.
    او در پایان اظهار کرد: اغلب استادان و هنرمندان تراز اول اهل شهرستان‌ها هستند و یک نفر در مقام بسیار عالی که استاد تراز اول باشد تهرانی نیست. البته به تعبیری اغلب شهرستانی الاصل هستند و ممکن هم در تهران زندگی کنند.