سرمقاله

نقد بدون تبصره ‪/‬ ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 15131  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 12 شه‍ 1402
    وزیر خارجه ترکیه در تهران
    وزارت امور خارجه ترکیه از سفر امروز (یکشنبه) «هاکان فیدان» به تهران خبر داده و جزئیاتی را درباره محورهای این سفر اعلام کرد. به گزارش اشبکه تی‌آرتی، وزارت امور خارجه ترکیه روز گذشته (شنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه قرار است فردا به دعوت حسین امیرعبداللهیان، همتای ایرانی‌اش به تهران سفر کند.
    وزارت امور خارجه ترکیه اعلام کرد که وزرای امور خارجه دو کشور در این سفر دیدارهایی در سطح بلندپایه انجام خواهند داد. همچنین طی این سفر، درباره فرصت‌های توسعه همکاری‌هایمان با ایران در تمامی حوزه‌ها گفت‌وگو خواهد شد.
    طبق این بیانیه، در دیدار امیرعبداللهیان و فیدان، درباره تحولات بین‌المللی و منطقه‌ای نیز تبادل‌نظر خواهد شد.
    این اولین سفر فیدان به ایران به‌عنوان وزیر امور خارجه ترکیه است. او پیش از این و به‌عنوان رئیس سازمان اطلاعات ترکیه، به ایران سفر کرده بود.