سرمقاله

مسئله رفتن سرمایه‌ها ‪/‬ ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 15377  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 19 شه‍ 1402
    آغاز رسیدگی به پرونده سپاهان از هفته جاری و احتمال استعلام از نهادهای ذی‌صلاح
    پرونده شکایت چهار باشگاه لیگ برتری از سپاهان در هفته جاری در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مورد بررسی قرار خواهد گرفت. به گزارش ایلنا، پس از طرح ابهاماتی در خصوص رعایت سقف بودجه از سوی سپاهان، چهار باشگاه استقلال، پرسپولیس، تراکتور و پیکان از این باشگاه اصفهانی به کمیته انضباطی شکایت کردند. آنها اعتقاد دارند سپاهان با تهاتر قراردادهای فصل جاری با سال آینده دچار تخلف شده است.
    پرونده مربوط به شکایت چهار باشگاه لیگ برتری از سپاهان و تخلفات احتمالی این باشگاه به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارسال شده و به احتمال بسیار زیاد این کمیته در جلسه هفته جاری خود (دوشنبه) استارت رسیدگی به این پرونده را خواهد زد.
    کمیته انضباطی احتمالاً برای صدور رأی خود ابتدا استعلاماتی را از نهادهای ذیصلاح مربوط خواهد گرفت و سپس به طور کامل این پرونده را مورد بررسی قرار خواهد داد.