سرمقاله

قتل عام مردم نشان از قدرت نیست ‪/‬ سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 20262  |  صفحه ۱۱ | تولید و تجارت  |  تاریخ: 19 آذ 1402
    گفت‌وگوی تلفنی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه آلمان
    درگفت و گوی تلفنی آنالنا بِـربوک وزیر امور خارجه آلمان و حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران، در خصوص آخرین تحولات فلسطین و نیز مناسبات دوجانبه بحث و تبادل نظر شد. حسین امیرعبداللهیان در این گفت‌وگو با اشاره به تداوم کشتار غیرنظامیان، زنان و کودکان در غزه و کرانه باختری، بر ضرورت توجه ویژه جامعه جهانی به این موضوع مهم و مرتبط با حقوق بشر تاکید کرد.
    وی  با محکوم کردن نسل‌کشی در غزه و با اشاره به ریشه بحران، راه کار سیاسی را برگزاری رفراندوم سازمان ملل میان ساکنان اصیل فلسطین شامل مسیحی، مسلمان و یهودی دانست.
    رئيس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران درخصوص روابط دوجانبه، ضمن اشاره به پیوندهای فرهنگی و تاریخی میان جمهوری اسلامی ایران و آلمان خاطر نشان ساخت: احترام متقابل و تمرکز بر منافع مشترک، لازمه حفظ و تقویت مناسبات در عرصه های مختلف بوده و در این چارچوب، جمهوری اسلامی ایران از گسترش مناسبات میان تهران و برلین استقبال می کند.
    وزیر امور خارجه آلمان نیز درخصوص تحولات فلسطین، با اشاره به لزوم عدم گسترش دامنه بحران، اظهار کرد: حل بحران غزه تنها در سایه راهکارهای سیاسی ممکن است.
    بربوک ضمن تصریح بر لزوم رعایت اصول حقوق بین‌الملل بشر دوستانه، گفت: آلمان خواستار مساعدت ایران برای کاهش تنش‌ها در منطقه است.
    در این تماس، طرفین با تاکید بر اهمیت حفظ کانال گفتگو در مسیر کمک به تقویت همکاریهای دوجانبه، برخی موضوعات کنسولی را مورد بررسی قرار دادند.