سرمقاله

انزوای جهانی آمریکا و اسرائیل بعد از درگیری غزه و علت توصیه بایدن ‪/‬ سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 20676  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 28 آذ 1402
    سربازان گمنام امام زمان(عج) مجازات مسببین حادثه‌ راسک را وظیفه خود می‌دانند
    حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل خطیب در پیامی تاکید کرد که ملت ایران انتظار و مطالبه فوری مجازات مسببین خون‌های به ناحق ریخته شده‌ شهدای حادثه‌ تروریستی راسک را دارند و جامعه‌ اطلاعاتی و سربازان گمنام امام زمان(عج) این را وظیفه خود می دانند.
    به گزارش ایسنا، متن پیام وزیر اطلاعات به شرح زیر است:
    من المؤمنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر وما بدلوا تبدیلا
    برادر ارجمند سردار فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران سرتیپ پاسدار احمد رادان
    سلام علیکم
    شهادت مظلومانه‌ جان بر کفان مرزهای ایران اسلامی در ایّام سالروز شهادت حضرت صدیقه طاهره(س) را خدمت فرماندهی معظّم کل قوا، جنابعالی، خانواده‌های معزز شهدا، فرماندهان، کارکنان و سربازان غیور فراجا و مردم انقلابی و سرافراز ایران تسلیت عرض می‌کنم.
    ملّت شریف، نجیب و شهیدپرور ایران ضمن قدردانی از مجاهدت ها و جانفشانی‌های مدافعین مرزهای مقدس میهن اسلامی ایران، انتظار و مطالبه فوری مجازات مسببین خون های به ناحق ریخته شده‌ شهدای این حادثه‌ تروریستی را دارند و جامعه‌ اطلاعاتی و سربازان گمنام امام زمان (عج) این را وظیفه خود می دانند.
    از خداوند متعال برای شهدای این حادثه در اعلی علیین، همنشینی ائمه‌ی معصومین(ع) و برای مجروحین نیز شفای عاجل، تندرستی و سربلندی و برای خانواده های آنان اجر عظیم، شکیبایی و شفاعت حضرت زهرا(س) را خواستاریم.