سرمقاله

روابط یا ضوابط؟ / آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 30030  |  صفحه ۳ | جامعه  |  تاریخ: 31 خر 1403
    بیمارستان قائم رشت تعطیل شد
    رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تعطیلی موقت بیمارستان قائم (عج) رشت در پی بروز آتش سوزی در این مرکز درمانی خبر داد. به گزارش باشگاه خبرنگاران جان، دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان شب گذشته در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه باران گفت: بیمارستان قائم (عج) رشت را پس از آتش سوزی، موقتا تعطیل و کل بیماران این بیمارستان را هم برای تداوم ارائه خدمات به مراکز درمانی دیگر منتقل کردیم. او با بیان اینکه فعلا به این بیمارستان اجازه فعالیت نمی‌دهیم، افزود: پس از انجام تعمیرات مربوطه و کار‌هایی که لازم است، در اولین فرصت مجوز ادامه به فعالیت بیمارستان قائم (عج) رشت خواهیم داد.
    رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: در حال حاضر گروه‌های فنی برای بررسی خسارات اولیه حریق و ... مأمور شده اند و نتیجه پس از پایان کار اعلام خواهد شد.
    دکتر آشوبی در پاسخ به این سوال که تکلیف کادر درمان در مدت تعطیلی قائم (عج) رشت چیست، گفت: با توجه به اینکه این مرکز یکی از بیمارستان‌های بزرگ ما بود و حدود ۲۳۰ تخت از چرخه درمان خارج می‌شود، در نشست با مدیران بیمارستان هم تأکید شد تمام تلاش‌ها برای حل این مشکل در اولین فرصت انجام شود.