صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 34374  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 26 شه‍ 1403
    نتایج مطالعات بزرگ در ایران نشان داد
    آلودگی هوا، احتمال دیابت بارداری را افزایش می‌دهد
    نتایج تجزیه و تحلیل روشمند ۱۲ مطالعه بزرگ که مجموعا جمعیتی قریب به سه میلیون نفر را مورد بررسی قرار داده بودند، نشان داد آن دسته از زنانی که در معرض انواع آلاینده‌ها از جمله ذرات معلق، دی اکسید گوگرد و گاز ازن قرار گرفته بودند احتمال ابتلایشان به دیابت بارداری بیشتر بوده است.
    به گزارش ایرنا دیابت بارداری به شرایطی گفته می‌شود که افزایش قند خون برای اولین بار، در طی دوران بارداری دیده شود. با توجه به عوارضی که دیابت برای جنین و مادر باردار می‌تواند داشته باشد، پیشگیری و کنترل دیابت در طی دوران بارداری ضروری است. احتمال بروز این عارضه که شاهد شیوع بیش از پیش آن طی سالیان اخیر بوده ایم، تحت تاثیر برخی عوامل نظیر اضافه وزن، سابقه خانوادگی و نیز برخی بیماری‌ها بیشتر می‌شود.
    مرکز تحقیقات تولید مثل وابسته به پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم اخیرا طی پژوهشی به بررسی اثر آلاینده‌های هوا بر بروز این عارضه پرداخته است.
    فهیمه رمضانی تهرانی، رئیس این مرکز تحقیقاتی در توضیح این مطلب به خبرنگار بهداشت و سلامت ایرنا گفت: نتایج تجزیه و تحلیل روشمند ۱۲ مطالعه بزرگ که مجموعا جمعیتی قریب به سه میلیون نفر را مورد بررسی قرار داده بودند، نشان داد آن دسته از زنانی که در معرض انواع آلاینده‌ها از جمله ذرات معلق، دی اکسید گوگرد و گاز ازن قرار گرفته بودند احتمال ابتلایشان به دیابت بارداری بیشتر بوده است.
    این استاد دانشگاه با تاکید بر اهمیت موضوع ضمن اشاره به عوارض آن، این مقوله را به عنوان یکی از هزینه‌های سرباری آلودگی هوا که شاید تا کنون کمتر مورد توجه قرار گرفته بود عنوان کرد و ضرورت پرداختن به آن در سیاستگذاری‌های بهداشتی را الزامی دانست.