سرمقاله

محمدعلی وکیلی / تغییر از چه نقطه ای؟

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 479  |  اخبار صفحات روزنامه  |  تاریخ: 12 آذ 1401
    علت لغو سفر امیرعبداللهیان به ایتالیا

    یک منبع مطلع در وزارت خارجه گفت:با توجه به‌ برنامه پر اهمیت دیگری که در تهران در دستور کار قرار دارد، موضوع سفر با هدف شرکت در نشست مذکور از دستور کار خارج شد.

    یک منبع مطلع در وزارت امور خارجه  در مورد خبر یک روزنامه ایتالیایی در خصوص برنامه سفر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان به ایتالیا گفت: انجام این سفر با هدف شرکت در نشست گفتگوی مدیترانه در حال برنامه ریزی بود. اما با توجه به‌ برنامه پر اهمیت دیگری که در تهران در دستور کار قرار داشت، موضوع سفر با هدف شرکت در نشست مذکور از دستور کار خارج شد.

    وی خاطرنشان کرد: بدیهی است با توجه به مناسبات خوب فیمابین تهران و رم، برنامه سفر دوجانبه وزیر خارجه ایتالیا به تهران در زمان مورد توافق انجام خواهد شد.

    لازم بذکر است که امیرعبداللهیان در تاریخ ٢٠ تیرماه سال جاری بدعوت رسمی همتا به رم سفر کرده بود.

    به گزراش ایرنا، یک منبع مطلع در وزارت خارجه گفت:با توجه به‌ برنامه پر اهمیت دیگری که در تهران در دستور کار قرار دارد، موضوع سفر با هدف شرکت در نشست مذکور از دستور کار خارج شد.

    یک منبع مطلع در وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاست خارجی ایرنا در مورد خبر یک روزنامه ایتالیایی در خصوص برنامه سفر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان به ایتالیا گفت: انجام این سفر با هدف شرکت در نشست گفتگوی مدیترانه در حال برنامه ریزی بود. اما با توجه به‌ برنامه پر اهمیت دیگری که در تهران در دستور کار قرار داشت، موضوع سفر با هدف شرکت در نشست مذکور از دستور کار خارج شد.

    وی خاطرنشان کرد: بدیهی است با توجه به مناسبات خوب فیمابین تهران و رم، برنامه سفر دوجانبه وزیر خارجه ایتالیا به تهران در زمان مورد توافق انجام خواهد شد.

    لازم بذکر است که امیرعبداللهیان در تاریخ ٢٠ تیرماه سال جاری بدعوت رسمی همتا به رم سفر کرده بود.