صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 55250  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 12 آب‍ 1404
    داوران مالزیایی قضاوت دیدار سپاهان و آخال را بر عهده گرفتند
    دیدار تیم های فوتبال سپاهان ایران و آخال ترکمنستان در چارچوب هفته چهارم رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا ۲ با قضاوت تیم داوری از کشور مالزی برگزار خواهد شد. به گزارش ایرنا، در این دیدار که شامگاه سه‌ شنبه سیزدهم هفته جاری در ورزشگاه نقش‌جهان اصفهان برگزار می‌شود، «رزلان بن علی» از مالزی به عنوان داور وسط میدان را اداره خواهد کرد.
    همچنین «محمد عارف» و «کاساوا نیلاماگان»، ۲ داور دیگر از مالزی، در کنار خط به او کمک می‌کنند و «یودی نورچاهیا» از کشور اندونزی نیز به عنوان داور چهارم این بازی انتخاب شده است.
    این مسابقه برای سپاهان اهمیت ویژه‌ای دارد، چرا که نماینده ایران در گروه خود برای تثبیت جایگاه و افزایش شانس صعود به مرحله بعدی رقابت‌ها، به سه امتیاز این دیدار خانگی چشم دوخته است.
    از سوی دیگر، بر اساس اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، تیم داوری یادشده پس از بررسی عملکرد در هفته‌های پیشین لیگ قهرمانان و با هدف ایجاد تعادل در قضاوت مسابقات، مأمور قضاوت این دیدار حساس شده‌اند.
    دیدار رفت این ۲ تیم روز بیست‌ و نهم مهرماه ۱۴۰۴ در چارچوب گروه C این رقابت‌ها برگزار شد که طی آن، طلایی‌پوشان اصفهانی با تک‌گل کاوه رضایی در دقیقه ۸۲ موفق شدند میزبان خود را با نتیجه یک بر صفر شکست دهند.