صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 59859  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 12 ار 1405
    مخبر:
    فعالان سکوهای اقتصاد دیجیتال، کنسرسیومی عمل کنند
    عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه شرایط فعلی ایجاب می‌کند فعالان سکوهای اقتصاد دیجیتال و فضای مجازی، کنسرسیومی عمل کنند، گفت: محوریت اقتصاد دیجیتال با بخش خصوصی است و دولت‌ها صرفاً نقش تسهیل‎گری دارند.
    به گزارش ایسنا، محمد مخبر در نشست مشترک صاحبان و مدیرعامل‌های سکوهای اقتصاد دیجیتال و فضای مجازی با بیان اینکه دشمنی آمریکا و رژیم صهیونیستی با ایران عزیز ماهیتی است، یادآور شد: باید طبق خواسته رهبر شهیدمان قوی شویم. دو جنگ ۱۲ روزه و جنگ تحمیلی سوم نشان داد ملت ایران در برابر زیاده‌خواهی‌های آمریکا و شرارت‌های رژیم صهیونی قدرتمند شده و دوران زورگویی‌های آنان به پایان رسیده است.
    وی افزود: قدرت گرفتن ملت ایران در جنگ تحمیلی سوم در حالی است که پیش از این هیچ کشوری جرئت مقابله و ایستادگی در برابر آمریکا و رژیم صهیونی را نداشت اما امروز دنیا شاهد تحمیل اراده مردم ما به مستکبران عالم است.
    عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه آینده اقتصاد متعلق به اقتصاد دیجیتال است، گفت: تجربه جهانی به نشان می‌دهد محوریت اقتصاد دیجیتال با بخش خصوصی است و از سوی دولت‌ها سیاستگذاری و پشتیبانی می‌شود؛ دولت‌ها در این زمینه صرفاً نقش تسهیل‎گری دارند.
    مخبر افزود: پس از دو جنگ اخیر، اهمیت اقتصاد دیجیتال بیش از پیش مشخص شده و لازم است بخش خصوصی با کار روی ایده‌های جدید و عملیاتی کردن آن‌ها، شیرینی آن را به کام مردم بچشاند.
    عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه امروز حکمرانی دچار تغییرات گسترده شده و خدمات دولت‌ها به پلتفرم‌ها انتقال پیدا کرده است، اظهار کرد: در چنین فضایی، فعالان سکوهای اقتصاد دیجیتال و فضای مجازی در بخش خصوصی باید تلاش کنند پلتفرم‌هایی مبتنی بر ایران عزیز تولید به حاکمیت عرضه کنند.
    وی یادآور شد: باید توجه داشته باشیم اگر این اتفاق از سوی بخش خصوصی خودمان و در داخل صورت نگیرد، خارجی‌ها پلتفرم‌های خودشان را به مردم ما تحمیل می‌کنند که در این صورت وضعیت مناسبی نخواهیم داشت؛ بنابراین ضروری است بخش خصوصی در این زمینه فعال شود و حاکمیت هم حمایت لازم را انجام دهد.