سرمقاله

امارات متحده عربی خطرناک‌تر از اسرائیل ‪/‬ سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 60195  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 27 ار 1405
    سخنگوی وزارت کشور:
    تنوع پوشش‌، پذیرفتنی است
    سخنگوی وزارت کشور با بیان اینکه سیاست رسمی نظام جلوگیری قاطع از هرگونه شعار یا اقدامی است که موجب اخلال در انسجام ملی شود، تصریح کرد: جمعیت ۹۰ میلیونی ایران دارای تنوع دیدگاه‌ها و پوشش‌هاست که در یک جامعه متکثر، آزاد، باسواد و دارای تمدن امری طبیعی و قابل‌پذیرش است.
    به گزارش ایسنا، علی زینی‌وند در نشست خبری با اصحاب رسانه، با گرامیداشت روز بزرگداشت حکیم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی، به شرایط کشور پس از توقف جنگ و تداوم وضعیت ناپایدار، اشاره کرد و گفت: همه دستگاه‌ها موظف‌اند اقداماتی را برای تثبیت اوضاع و کمک به زندگی مردم انجام دهند.
    زینی‌وند افزود: رزمندگان ایران آمادگی خود را حفظ و تقویت کرده‌اند و همان‌گونه که فرماندهان نیروهای مسلح اعلام کرده‌اند، در آمادگی کامل قرار دارند و این موضوع موجب دلگرمی مردم شده است.
    سخنگوی وزارت کشور ادامه داد: در حوزه امنیت و آمادگی نیروهای مسلح، آمادگی کشور نسبت به ابتدای آغاز جنگ رمضان بیشتر شده است.
    وی یادآور شد: حضور گسترده، باشکوه و پرنشاط مردم در صحنه و خیابان‌ها به حفظ انسجام ملی و یکپارچگی کشور که از اهداف راهبردی نظام است، کمک می‌کند.
    زینی‌وند با اشاره به اقدامات وزارت کشور در حوزه هماهنگی و انسجام‌بخشی، اظهار کرد: ارتباط مستمر وزیر کشور با استانداران، معاونان وزارت کشور، فرمانداران، احزاب و مسئولان استانی برقرار بوده و هماهنگی‌های لازم به‌خوبی انجام شده است. رئیس‌جمهوری نیز جلسات مفصلی با استانداران برگزار کرده و ماموریت‌های لازم تبیین شده است.
    سخنگوی وزارت کشور افزود: بر اساس گزارش‌های دریافتی از استان‌ها، آمادگی خوبی برای مدیریت صحنه و مواجهه با بحران‌های احتمالی، چه در حوزه جنگ و چه سایر بحران‌ها، وجود دارد و از این بابت نگرانی خاصی نیست.