سرمقاله

پیمان مولوی / کسب‌و‌کارها نیازمند تنوع بخشی در جغرافیای جهانی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 674  |  اخبار صفحات روزنامه  |  تاریخ: 13 آذ 1401
    بازداشت ۳ معلم ژاپنی به اتهام کودک‌آزاری
    سه معلم زن که در یک مدرسه پیش دبستانی در استان شیزوئوکای ژاپن مشغول به کار بوده اند، روز یکشنبه به اتهام کودک‌آزاری دستگیر شدند. به گزارش ایسنا، این سه معلم پس از بازرسی پلیس از این پیش دبستانی خصوصی، دستگیر شدند.
    بازداشت این سه معلم پس از آن صورت گرفت که معلوم شد آنها در ۱۵ مورد آزار و اذیت کودکان بین ماه‌های ژوئن تا اوت دست داشته اند.
    گزارش‌ها حاکی است که این سه تن جزو شش مربی کودکان یک ساله بوده‌اند که اخیرا نیز این مرکز را ترک کرده‌اند.
    همچنین آن‌ها به اعمال خود اعتراف کرده‌اند هرچند تاکید دارند که این اقدامات تنها در جهت تنبیه کردن کودکان بوده نه آزار آن‌ها. از جمله رفتارهای مورد انتقاد آنها شامل نگهداشتن کودکان یک ساله روی پاهایشان برای طولانی مدت، تهدید کردن آن‌ها با چاقو و مواردی از بدرفتاری‌های دیگر بوده است.
    بر اساس گزارش های محلی، مقامات پلیس سوابق به دست آورده را بررسی خواهند کرد زیرا معتقد هستند آزار کودکان در این مرکز مستمر بوده است.
    همچنین مدیر این مرکز نیز مورد بازجویی قرار گرفته است.
    والدین یکی از کودکان که به این مرکز می رود در این باره گفت: از افشای آزار و اذیت در مدرسه دخترم کاملا شوکه شده‌ام و درک افرادی که چنین اعمال فجیعی را انجام می دهند، غیرممکن است.
    به گزارش خبرگزاری شینهوا، او همچنین افزود: با تصور اینکه چنین اعمال توهین آمیزی ممکن است برای دختر یک ساله‌اش اتفاق افتاده باشد، حتی نمی‌تواند بخوابد.