سرمقاله

کم رنگ شدن فرهنگ تلاش ‪/‬ آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 7996  |  صفحه ۷ | ایران و جهان  |  تاریخ: 07 ار 1402
    از دست دادن فرصت احیای برجام اشتباه بزرگی است
    وزیر خارجه روسیه از دست دادن فرصت احیای برجام را اشتباهی بزرگ عنوان کرد. به گزارش ایسنا، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه روز سه شنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در نیویورک در پاسخ به اینکه آیا برجام مرده است؟ گفت که با توجه به این واقعیت پیش می‌رویم که مدت‌ها پیش توافقی در مورد احیای آن حاصل شد و اکنون، به دلایلی، کشورهای اروپایی شور و شوق خود را از دست داده اند، آمریکایی ها، از طریق منابع مختلف، قبلاً به طور ناشناس، اعلام می‌کنند که باید به دنبال چیز دیگری بود. معتقدیم از دست دادن فرصت احیای برجام یک اشتباه بزرگ خواهد بود به خصوص در زمانی که روابط در خاورمیانه در حال عادی سازی است.
    وزیر خارجه روسیه افزود: ما شاهد عادی سازی روابط میان ایران و عربستان با میانجی گری چین هستیم. این یک روند بسیار سازنده است.
    بر اساس گزارش العالم، لاوروف ادامه داد: ما معتقدیم که در منطقه خلیج فارس مکانیسم های اعتماد سازی باید ایجاد شوند. درحال حاضر احیای برجام برعهده ایران، روسیه یا چین نیست. آنهایی که این توافق را نابود کردند باید آن را احیا کنند. وزیر خارجه روسیه در عین حال اضافه کرد که ارزیابی های ما نشان می دهد سندی که سال گذشته در مورد آن توافق شد، منعکس کننده هدف احیای برجام است. تلاش ها برای معرفی نیازها و خواسته های جدید که در نسخه اصلی برجام وجود ندارد، روند احیای این توافق را پیچیده می کنند و نشان دهنده رویکرد مشابه مانند استفاده از فشار و تلاش برای دستیابی به امتیازات یکجانبه هستند.