سرمقاله

هزینه کردن بیهوده تا کی!؟‪/‬ کمال الدین پیرمؤذن

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • یک‌هزار میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه صنایع خلاق کشور اختصاص یافت
  • راهنما انتخاب ویلاهای لوکس برای اقامت لاکچری در شمال
  • الزام قانونی صنایع به تامین برق سبز؛ راهنمای عبور از جریمه‌های سنگین شبکه سراسری
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 8983  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 24 ار 1402
    رستمیان:
    به خاطر این مدال جهانی هیجان‌زده هستم
    تیرانداز المپیکی ایران گفت: من فینال‌های زیادی را تجربه کرده‌ام اما این بار علاوه بر فینالیست شدن، مدال گرفتم که به خاطر آن بسیار خوشحالم.
    به گزارش ایسنا، هانیه رستمیان دارنده اولین سهمیه المپیک پاریس در تپانچه ۲۵ متر مسابقات تیراندازی جام جهانی ۲۰۲۳ باکو با قرارگیری در رده نهم به فینال رسید و در فینال این مسابقات مدال نقره را بر گردن آویخت.
    رستمیان بعد از کسب نشان نقره جام جهانی باکو گفت: از این مدال خوشحال و هیجان زده هستم. آخرین مدالم به سال ۲۰۱۹ بر می‌گشت. من فینال‌های زیادی را تجربه کرده‌ام اما این بار علاوه بر فینالیست شدن، مدال گرفتم که به خاطر آن بسیار خوشحالم.
    او در پاسخ به این پرسش که آیا اینکه سه ثانیه برای شلیک کردن فرصت هست شما را عصبی نمی‌کند گفت: این کار سختی است اما در این رشته این نوع شلیک، شیوه مورد علاقه من است و برای من سخت نیست.