صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور ویستا در هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری
  • برگزاری دومین کنفرانس مهندسی و مدیریت فرآیندهای سازمانی با حمایت همراه اول
  • آغاز ثبت‌نام دوازدهمین دوره کارآموزی همراه اول
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 12647  |  صفحه ۷ |   |  تاریخ: 27 تیر 1402
    معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی عنوان کرد
    ضرورت تخصیص اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه برای گذران اوقات فراغت دانش آموزان
    آذربایجان شرقی - فلاح: معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه در سال گذشته ۵۳۹ هزار نفر در برنامه های اوقات فراغت استان شرکت کرده بودند، گفت: امسال برای گذران اوقات فراغت یک میلیون نفر از جوانان و نوجوانان هدف گذاری شده است.
    دکتر امیر تقی زاده، با اشاره به اینکه اوقات فراغت چهارمین صنعت درآمدزا در دنیا محسوب می شود، می افزاید: امسال حدود چهار هزار و ۶۰۰ پایگاه در سطح استان در برای پرکردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان ایجاد شده است.
    وی با بیان اینکه شاخصه برنامه های اوقات فراغت امسال نسبت به سال های گذشته، امضای تفاهم نامه هفت وزارتخانه در قالب «مدرسه تابستانه مهارت» است، اظهار کرد: در راستای این تفاهم نامه اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان به عنوان متولی برای مهارت آموزی دانش آموزان سنین ۱۲ تا ۱۸ سال فعالیت می کند.
    معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: دانشگاه های استان نیز مکلف هستند ظرفیت ها و امکانات فرهنگی و ورزشی خود را برای اجرای برنامه های اوقات فراغت و برپایی اردوهای یک روزه دانش آموزان به منظور بازدید از مراکز رشد و فناوری در اختیار پایگاه های اوقات فراغت قرار دهند.
    تقی زاده، با اشاره به فعالیت ۸۷۰ هیات ورزشی و ۳۱۲ سازمان مردم نهاد فعال در حوزه های اجتماعی، فرهنگی و ورزشی در سطح استان، ادامه داد: این هیات ها و سازمان ها نیز در حوزه وظایف ذاتی خود برنامه های متنوعی را برای گذران اوقات فراغت دانش آموزان تدارک دیده اند.
    وی با بیان اینکه اداره کل ورزش و جوانان به عنوان دبیرخانه اوقات فراغت فعالیت می کند، یادآوری کرد: امسال همه دستگاه ها مکلف شده اند در حوزه تخصصی خود فعالیت کنند و پس از اتمام دوره مدرک و گواهینامه به شرکت کنندگان در کلاس ها ارایه کنند.
    معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی با بیان اینکه گرانی کلاس های اوقات فراغت از دغدغه های اولیا است، گفت: برای کاهش هزینه خانواده ها، شهرداری تمامی اماکن ورزشی و فرهنگی خود را در اختیار پایگاه های اوقات فراغت قرار داده است.
    دکتر تقی زاده، با تاکید بر ضرورت تخصیص اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه برای گذران اوقات فراغت دانش آموزان، افزود: با تامین این اعتبارات می توان از هنرجویان دانشگاه هنر اسلامی، مربیان کانون های پرورش کودکان و نوجوانان و سایر مراکز فرهنگی و آموزشی برای ارایه آموزش های مختلف در پایگاه های اوقات فراغت استفاده کرد. وی اظهار کرد: اعتبارات مهارت آموزی این اداره کل توان آموزش ۲۳ هزار نفر از جوانان و نوجوانان را دارد در حالی که حدود ۲۵۰ هزار دانش آموز در دبیرستان های استان مشغول به تحصیل هستند.