سرمقاله

قیام علیه استبداد و استعمار ‪/‬ سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور بانک سینا در جمع ۵ بانک برتر کشور برای دومین سال پیاپی
  • با تأیید بیمه مرکزی و حکم مدیرعامل شرکت؛ سید محمد علی عظیمی معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه سرمد شد
  • انتصابات جدید در حوزه شبکه فروش و مبارزه با پولشویی در بیمه سرمد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 12899  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 01 مرداد 1402
    جنگ اوکراین طولانی، سخت و خونین خواهد بود
    رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا با بیان اینکه جنگ اوکراین طولانی، سخت و خونین خواهد بود ادعا کرد که روند ضدحمله اوکراین شاید کندتر از آنچه در ابتدا پیش‌بینی می شد، پیش می رود، اما به دور از شکست است. به گزارش ایرنا، تارنمای خبری آمریکایی هیل نوشت: ضدحمله کی‌یف از حدود ۶ هفته پیش آغاز شده است اما روند آن بسیار کند بوده و اوکراین تاکنون نتوانسته بخش قابل توجهی از خاک تحت تصرف روسیه را پس بگیرد.
    با این حال، ژنرال مارک میلی روز گذشته پس از دیدار با متحدان اروپایی در بروکسل، با ادعای اینکه نیروهای اوکراینی با اعزام نکردن بهترین سربازانشان قدرت رزمی خود را حفظ می‌کنند، به خبرنگاران گفت که به دلیل لزوم پاکسازی مداوم مین‌های کار گذاشته شده توسط روسیه، روند حرکت نظامیان اوکراین کند شده است.
    رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا هشدار داد: این [جنگ] طولانی، سخت و خونین خواهد بود، اما این تلاش به نظر من با شکست فاصله زیادی دارد.
    میلی با بیان اینکه جنگ واقعی با جنگ روی روزنامه فرق دارد، گفت: این‌ها انسان‌های واقعی در ماشین‌های واقعی هستند که در آنجا مین‌های واقعی را پاکسازی می‌کنند و واقعا جان خود را از دست می‌دهند.
    به ادعای این نظامی آمریکایی، پیش از شروع ضدحمله، سربازان روسی چندین ماه فرصت داشته اند تا منطقه‌ امنیتی وسیعی علیه نیروهای اوکراینی ایجاد کنند و در آنجا میادین مین پیچیده‌ای ایجاد و خندق حفر کردند.