سرمقاله

ندیدن نشانی از نبودن نیست / پیمان مولوی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آغاز طرح زمستانی «ایرانسل‌من»
  • بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت روز مادر و روز پدر
  • ارائه بسته‌های ویژه همراه اول به‌مناسبت روز مادر
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 13543  |  صفحه ۳ | جامعه  |  تاریخ: 17 مرداد 1402
    پوشش بیمه خبرنگاری از جامعیت و شمولیت کافی برخوردار نیست
    رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به چالش‌های فراسوی خبرنگاران، از دولت خواست که تمام آوانتاژهایی که به مشاغل سخت و حرفه‌های پرخطر تعلق می‌گیرد به جامعه خبرنگاران نیز تعلق گیرد. به گزارش ایسنا، علیرضا زالی در مراسم طنین خدمت و آیین گرامیداشت مقام راویان سلامت که همزمان با روز خبرنگار با حضور سخنگوی دولت در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، ضمن بزرگداشت نام و یاد شهید صارمی و همچنین جانفشانی‌های خبرنگاران، گفت: امروز ظرفیت رسانه‌ای و کالبد خبرنگاری کشور در اوج قله خودکفایی و توسعه فرهنگی و اجتماعی قرار دارد و همه رسانه‌های کشور مزین به حضور سخت کوشانی در کسوت خبرنگاری هستند که هم از نظر دانش و هم مهارت توانایی‌های فراوانی دارند.
    وی خطاب به سخنگوی دولت گفت: با افتخار اعلام می‌کنم که در حال حاضر باید قوی‌ترین، حرفه‌ای‌ترین، بسیط‌ترین حوزه‌های پرافتخار خبرنگاری را به حوزه سلامت اختصاص داد و از همه خبرنگاران حوزه سلامت تشکر می‌کنم.
    زالی با بیان اینکه همزمان با روز خبرنگار جا دارد که چند درخواست را از دولت مطرح کنیم افزود: به دلیل تعاملات و استمرار آن با جامعه خبرنگاری، با برخی چالش‌های فراسوی این قشر روبرو و آشنا هستیم؛ بر همین اساس به عنوان اولین درخواست از دولت مردمی می‌خواهم که به معنای واقعی ضوابط و اصول مربوطه، شغل خبرنگاری جزو مشاغل سخت و زیان آور تلقی شود؛ هرچند که بعضاً اقداماتی در این زمینه انجام شده، اما کافی نیست.
    وی افزود: بنابراین درخواست داریم تمام آوانتاژهایی که به مشاغل سخت و حرفه‌های پرخطر تعلق می‌گیرد به جامعه خبرنگاران نیز تعلق گیرد.
    زلی ادامه داد: در همین راستا نیازمند یک بسته حمایتی حقوقی، معنوی، معیشتی، رفاهی و اجتماعی برای قشر پرافتخار خبرنگاری هستیم. امیدواریم دولت چنین بسته‌ای را در مصوبات خود بگنجاند تا جامعه خبرنگاری بتواند خدمات بیشتری را در عرصه اطلاع رسانی داشته باشد.