سرمقاله

مدیریت فراتر از اعداد / ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تجهیزات لازم برای راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی
  • در 5 مرحله ساده، لکه قهوه خشک شده روی مبل را پاک کنید
  • جشنواره بلک فرایدی در نخل مارکت
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 16041  |  صفحه ۴ | فرهنگ و هنر  |  تاریخ: 09 مهر 1402
    بی بی‌سی اعلام کرد
    تبلیغات انتخاباتی در تلویزیون و رادیو ممنوع!
    بی‌بی‌سی اعلام کرد که چهره‌های برجسته‌اش مانند «گری لینکر» می‌توانند درباره مسائل سیاسی در رسانه‌های اجتماعی نظر بدهند، اما باید از تبلیغات انتخاباتی خودداری کنند.
    به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، «لینکر» فوتبالیست سابق و مجری برنامه «مسابقه روز» و پردرآمدترین مجری بی‌بی‌سی، در ماه مارس پس از اینکه گفت زبانی که دولت درباره مهاجرت به کار می‌برد، بی شباهت به زبان آلمانی در دهه ۱۹۳۰ نیست، از آنتن کنار گذاشته شد.
    با این وجود با فشار فزاینده عمومی و چهره‌های سیاسی و ورزشی به شبکه بی‌بی‌سی برای کنار گذاشتن «گری لینکر»، سرانجام مدیران شبکه را که از پیامدهای احتمالی اخراج او بیم داشتند را وادار به عقب نشینی کرد و «تیم دیوی» مدیرکل این شبکه با عذرخواهی از حواشی ایجاد شده اعلام کرد که «گری لینکر» می‌تواند به اجرای برنامه پرطرفدار «مسابقه روز» بازگردد و قرار است یک متخصص مستقل دستورالعمل جدیدی دررابطه با استفاده از شبکه‌های اجتماعی کارکنان بی بی سی تنظیم کند.
    بر اساس دستورالعمل‌هایی که بی‌بی‌سی به تازگی منتشر کرده و مجریان برنامه‌های شاخص تلویزیونی و رادیویی را مخاطب قرار داده، این افراد با قوانین سخت‌گیرانه‌تری درباره فعالیت در شبکه‌های اجتماعی مواجه خواهند شد.
    بی‌بی‌سی اعلام کرده است که آنها اجازه حمایت یا حمله به یک حزب سیاسی یا انتقاد از شخصیت هر یک از سیاستمداران را نخواهند داشت، اما آنها آزاد خواهند بود در مورد موضوعاتی که برایشان مهم است اظهارنظر کنند
    «گری لینکر» در شبکه اجتماعی «X» که قبلا با عنوان توییتر شناخته می‌شد، گفت که دستورالعمل‌های جدید بسیار معقول هستند.
    در این دستورالعمل آمده است که خبرنگاران بی‌بی‌سی و سایر افرادی که در اخبار و امور جاری کار می‌کنند، همچنان باید از سخت‌ترین قوانین در مورد بی‌طرفی پیروی کنند. دیگر کارکنان بی‌بی‌سی یا فریلنسرها ملزم به حمایت از بی‌طرفی بی‌بی‌سی نیستند، اما نباید موجب بدنامی رسانه خود شوند.
    «جان هاردی»، مدیر اجرایی سابق تلویزیون که این قوانین را مورد بازبینی قرار داده، گفت: «مجری‌های مطرح خارج از حوزه روزنامه‌نگاری باید بتوانند نظرات خود را در مورد مسائل و سیاست‌ها ـ از جمله موضوع منازعات سیاسی ـ بیان کنند، اما از مبارزات انتخاباتی در سیاست‌های حزبی یا فعالان خودداری کنند.»