کد خبر: 17278 | صفحه ۳ | جامعه | تاریخ: 30 مهر 1402
بارش باران از سهشنبه در تهران
کاهش ذخایر سدهای شرقی
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران بارش باران و گاهی رگبار و رعد و برق از سهشنبه (۲ آبانماه) و کاهش محسوس دما از چهارشنبه (۳ آبانماه) بهویژه در نیمه شمالی استان پیشبینی میشود. بر اساس بررسی نقشههای پیشیابی و تحلیل الگوهای همدیدی طی سه روز آینده آسمان استان صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعتها همراه با وزش باد، در نواحی غربی گاهی افزایش باد پیشبینی میشود. در بعضی ساعتهای ۳۰ مهر افزایش ابر در نواحی شمالی و بارش پراکنده در ارتفاعات شمالی بهویژه در قلهها دور از انتظار نیست.
با نفوذ و فعالیت سامانه بارشی به استان از سهشنبه تا پنجشنبه (۲ تا ۴ آبان) آسمانی نیمهابری تا ابری، در بعضی ساعتها وزش باد نسبتا شدید تا شدید و بارش باران گاهی رگبار و رعد و برق بهویژه در نیمهغربی و شمالی استان و رخداد مه و بارش باران، در ارتفاعات بارش برف و باران، مه و گاهی کولاک در قلهها پیشبینی میشود.فردا افزایش نسبی دما در بیشتر نواحی استان و چهارشنبه تا پنجشنبه کاهش محسوس دما بهویژه در نیمهشمالی مورد انتظار است.
از اواخر امشب تا دوشنبه بهدلیل عدم وزش باد قابل ملاحظه در نواحی پرتردد شهری گاهی افزایش نسبی آلایندهها و رخداد غبار رقیق محلی دور از انتظار نیست.براساس این گزارش، آسمان تهران ۳۰ مهر قسمتی ابری و در بعد از ظهر صاف و گاهی افزایش باد با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتیگراد و در روز دوشنبه (اول آبان) کمی ابری تا نیمهابری و از بعد از ظهر افزایش باد با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
همچنین به گزارش ایلنا از وزارت نیرو، حجم آب سدهای پنج گانه استان، اکنون 360 میلیون مترمکعب است که این مقدار این گزارش حاکی است حجم آب سد امیرکبیر هم اکنون 94 میلیون مترمکعب و حجم آب سد طالقان نیز 194 میلیون مترمکعب است. همچنین حجم کلی ذخایر سدهای سامانه شرق تهران شامل لتیان، لار و ماملو هم اکنون 72 میلیون متر مکعب اعلام شده که بر این اساس حجم آب سد لتیان 19میلیون مترمکعب، حجم آب سد ماملو 29 میلیون مترمکعب و حجم آب سد لار نیز 24 میلیون متر مکعب است که حجم کلی سدهای سامانه شرق در حال حاضر در مقایسه با سال گذشته 33 میلیون متر مکعب کاهش را نشان می دهد.
به گفته روابط عمومی شرکت آب منطقهای تهران همراهی شهروندان در خصوص مدیریت مصرف و صرفهجویی ضرورری است تا بتوانیم کمترین چالش را در حوزه تامین آب شرب پایدار داشته باشیم.