سرمقاله

انتخابات آمریکا، ترامپ و بایدن / سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت روز مادر و روز پدر
  • ارائه بسته‌های ویژه همراه اول به‌مناسبت روز مادر
  • حضور همراه اول با مجموعه‌ای از سرویس‌های فناورانه در نمایشگاه تلکام 2024
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 22976  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 08 بهمن 1402
    سردار رحیمی:
    جنگ امروز، جنگ تمام عیار اقتصادی است
    رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: باید به صورت جهادی به مقابله با جنگ اقتصادی دشمن برویم و برخورد با مجرمان اقتصادی و قاچاق کلان جزو اولویت‌های کاری پلیس امنیت اقتصادی است.
    به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی در قرارگاه مرکزی مقابله با قاچاق کالا و ارز در استان هرمزگان، با اشاره به اینکه کارهای ارزشمندی در استان هرمزگان در راستای مقابله با قاچاق کالا انجام شده است، گفت: شاهد یک روند رو به رشد و تلاش جهادی در حوزه مبارزه با قاچاق کالا هستیم که این حرکت جهادی کاملا مشهود و ملموس است وانتظار و درخواست ما این است که این روند روز به روز جدی‌تر شود.
    رحیمی با اشاره به تاکید فرمانده فراجا مبنی بر جهش پلیس امنیت اقتصادی، گفت: تلاش کردیم که با طرح‌ها و عملیات‌های هدفمند و تمرکز بر روی پرونده‌های کلان، سال سختی را برای قاچاقچیان رقم بزنیم و در این راستا مقابله بی‌امان و هدفمند با مقوله قاچاق کالا در سایه اشرافیت اطلاعاتی به صورت مستمر در دستورکار است.
    رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در تشریح اقدامات انجام شده برای استقرار پلیس در مبادی رسمی و مبارزه با جرایم گمرکی، گفت: آثار مخرب جرایم اقتصادی دامن‌گیر و فراگیر است و در حقیقت متضرر این جرایم عموم مردم هستند. جرایم ومفاسد اقتصادی تبعات مختلفی را در سایر حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و ... در پی دارد و در واقع کالای قاچاق همانند خنجری از پشت به اقتصاد کشور و تولید ضربه وارد می‌کند.
    دانشکده پلیس امنیت اقتصادی افتتاح می‌شود
    رحیمی با تاکید بر اینکه آموزش کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی یکی از مباحث جدی است که ما آن را دنبال می‌کنیم، افزود: رسته و رشته پلیس امنیت اقتصادی را مصوب کردیم و اکنون به دنبال افتتاح دانشکده پلیس امنیت اقتصادی هستیم، اما در کنار این مهم لازم است که ما در اقدام و عمل نیز گام‌های اساسی برداریم.
    وی با اشاره به اینکه در راستای مقابله با قاچاق باید از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم، ادامه داد: در حوزه جاده‌ها ظرفیت بسیار خوبی تحت عنوان پلیس راه و سامانه‌هایی نظیر «سپهتن» و «سپاپد» را در اختیار داریم که باید در جهت مقابله با قاچاق کالا و برخورد با شوتی‌ها از این ظرفیت به نحو احسن استفاده شود.
    رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهارکرد: در حوزه اقتصادی همانند هر حوزه دیگری باید نقاط قوت و ضعف شناسایی و همانگونه که در تقویت نقاط قوت تلاش شود باید نقاط ضعف بررسی و مرتفع شود و از آنجا که موضوعات اقتصادی از ظرافت و فراز و نشیب‌های بسیاری برخوردار است از این رو لازم است که در این حوزه حساسیت و دقت لازم به عمل آید.
    رحیمی اضافه کرد: بدون شک وجود کالای قاچاق تبعات بسیاری در حوزه‌های مختلف به خصوص در حوزه اقتصادی برجای می‌گذارد که برخورد و مقابله همه جانبه با آن لازم و ضروری است و اهمیت این موضوع تا بدانجاست که به اطمینان می‌توان گفت که استفاده از کالای قاچاق به منزله ترویج فقر و فلاکت در جامعه است از این رو لازم است علاوه بر مسئولان امر که با تلاش مضاعف خود در این حوزه تاثیر گذار هستند همه مردم نیز سهم خود را در این رابطه ادا کنند.
    جنگ امروز دشمن، جنگ تمام عیار اقتصادی است
    رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با بیان اینکه وجود پلیس باید امنیت آفرین باشد، گفت:جنگ امروز دشمن، جنگ تمام عیار اقتصادی است، باید به صورت جهادی به مقابله با این پدیده برویم، برخورد با مجرمان اقتصادی و قاچاق کلان جزو اولویت‌های کاری پلیس امنیت اقتصادی است. خوشبختانه آمارعملکرد استان هرمزگان در بحث مقابله با قاچاق کالا بسیار خوب و چشمگیر است و تکلیف محوله تاکنون با توجه به بضاعت موجود به نحو احسن انجام شده است.
    کشف ۲۹ هزارمتر پارچه قاچاق از خانه‌ای در جنوب تهران
    رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۲۹ هزار متر پارچه قاچاق از یک ساختمان مسکونی در جنوب تهران خبرداد.
    به گزارش ایسنا، سرهنگ مهدی افشاری در تشریح جزئیات این خبر گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با انجام اقدامات فنی و پلیسی موفق به کشف محل دپوی پارچه قاچاق در محدوده جنوب پایتخت شدند. رسیدگی به این پرونده در پی انجام اقدامات اطلاعاتی ماموران در دستورکار قرار گرفت چرا که در جریان آن مشخص شد مقادیری پارچه خارجی قاچاق در یک باب ساختمان مسکونی در جنوب تهران دپو شده است.
    افشاری با بیان اینکه هماهنگی با مقام قضایی برای انجام عملیات انجام شد، گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی اقدام به بازرسی‌ از این منزل مسکونی کردند که در جریان آن مقادیر انبوهی انواع پارچه خارجی که زیرزمین ساختمان دپو شده و فاقد هرگونه اسناد و مدارگ گمرکی بود، کشف و ضبط شد.
    وی با بیان اینکه کالاها شامل ۴۷۶ رول انواع پارچه قاچاق بود، گفت: این پارچه‌ها جمعا بیش از ۲۹ هزار متر و محصول کشورهای چین و هند بود. کارشناسان ارزش ریالی آن را بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال اعلام کردند.
    به گفته رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ در همین راستا نیز یک نفر دستگیر و پرونده قضایی نیز تشکیل شده است. همچنین متهم نیز به همراه پرونده متشکله روانه دادسرا شد. تحقیقات تکمیلی نیز در خصوص این پرونده درحال انجام است.