سرمقاله

علل دو قطبی شدن انتخابات مجلس / سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • چابکی در نوسان، ثبات در سودآوری؛ «تابش» بالاتر از میانگین صندوق‌های طلا ایستاد
  • رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در شانزدهمین دوره جایزه مدیریت مالی ایران : استانداردهای بین‌المللی گزارش‌گری مالی باید اجباری شود
  • چرا انتخاب گلند مناسب در تابلو برق باعث امنیت بیشتر می‌شود؟
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 24586  |  صفحه ۴ | فرهنگ و هنر  |  تاریخ: 09 اسفند 1402
    چرا رضا عطاران به بندرعباس رفت؟
    رضا عطاران بازیگر سینمای ایران که این روزها با حضور در فیلم سینمایی «روشن» به کارگردانی روح‌الله حجازی‌فر، روی پرده سینماهاست برای افتتاح یک پردیس سینمایی به بندرعباس رفت. به گزارش ایسنا، بندرعباس صاحب یک پردیس سینمایی با سه سالن مجهز شده است و این سالن با حضور علی سرتیپی تهیه‌کننده و رضا عطاران بازیگر افتتاح شده است.
    طبق اعلام دست‌اندرکاران این سالن؛« پردیس سینمای بندرعباس مال در طبقه دوم زون فرهنگی و تفریحی این مجتمع با مساحتی بالغ بر ۱۶۰۰ مترمربع شامل سه سالن است. سالن شماره یک این پردیس با ظرفیت ۲۲۰ صندلی با امکان پخش فیلم اجرای تئاتر، برگزاری همایش و سمینار و دو سالن دیگر با ظرفیت های ۱۸۶ و ۱۷۴ صندلی با کیفیت صدای دالبی و بهره‌مندی از مدرترین تجهیزات و سیستم های صوت و تصویر به پخش فیلم اختصاص دارد.
    از دیگر امکانات این پردیس سینمایی که توسط بخش خصوصی ساخته شده و به بهره برداری رسیده است، می توان به سالن انتظار مجهز به دو بوفه، لابی با طراحی متفاوت اشاره کرد.»
    رضا عطاران اخیرا فیلم «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری را هم روی پرده سینماها داشته است.