سرمقاله

در مسئله مردم‌داری با مشکل مواجهیم / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
  • ارزان ترین سری لپ تاپ های بازار ایران کدامند
  • قهوه از چه چیزی درست می‌شود؟
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 25236  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 19 اسفند 1402
    ممانعت رژیم صهیونیستی از رسیدن کمک‌ها و امدادرسانی به جنگ‌زدگان غزه
    رئیس جمعیت هلال احمر با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، گفت: مقالات ارسال شده به «کنگره بین‌المللی اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بین‌الملل و نقض حقوق بشردوستانه در غزه» به عنوان صدای مظلوم‌ترین مردم جهان در تاریخ ثبت خواهد شد. به گزارش ایسنا و بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، پیر حسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر در کنگره بین المللی اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بین الملل و نقض حقوق بشر دوستانه که با حضور رئیس قوه قضائیه، معاونان این قوه، عضو شورای نگهبان و دیگر مسئولان کشوری و لشکری برگزار شد، گفت: بر اساس آخرین آمار ارائه شده از سوی جمعیت هلال احمر فلسطین، تاکنون بیش از ۳۰ هزار و ۷۰۰ نفر در غزه به شهادت رسیده اند و ۷۳ هزار نفر مصدوم شده اند.
    وی در ادامه بیان کرد: ۷ هزار و ۵۰۰ مصدوم در غزه وجود دارند که هیچ امکانات درمانی برای آنها وجود ندارد و برای درمان یا باید به کشورهای همجوار اعزام شوند و یا امکانات درمانی برای آنها ارسال شود.
    رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: ۲۴ هزار نوزاد در این ۵ ماه در غزه به دنیا آمده اند که این نوزادان و مادران آنها از کمترین امکانات درمانی برخوردار هستند. ۶۵ هزار مادر باردار در غزه وجود دارند که امکان ارائه هیچ گونه خدمات درمانی به آنها وجود ندارد. فقط ۲۵ درصد اقلام و کمک های مردمی‌که به بندر العریش مصر ارسال شده، وارد غزه شده و بخش عمده ای از این اقلام در حال فاسد شدن است.
    وی ادامه داد: غزه به نمایشگاه انواع و اقسام جنایات جنگی رژیم صهیونیستی تبدیل شده است. ۱۰ تا ۱۴ روز بازرسی هر کامیون برای ورود به عزه طول می‌کشد.
    کولیوند با بیان اینکه رژیم صهیونیستی به افراد غیر نظامی حمله مستقیم می‌کند افزود: موشک باران مستقیم مراکز درمانی، مراکز خدمت رسانی، پایگاه‌های هلال احمر و آمبولانس ها در غزه به کرات از سوی رژیم صهیونیستی رخ داده است.
    رئیس جمعیت هلال احمر افزود: هلال احمر تجمعاتی در داخل کشور برای حمایت از مردم غزه برگزار کرده و جلساتی برای محکوم کردن اقدامات رژیم صهیونیستی برگزار کرده است. در این کنگره اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بین‌الملل و نقض حقوق بشر دوستانه در غزه از اساتید، دانشجویان و حقوق‌دانان استفاده شده تا نظرات حقوقی آنها در خصوص نقض حقوق بشر دوستانه جمع‌آوری شود.
    کولیوند گفت: ۱۷ عنوان مقاله در این کنگره بررسی می‌شود و این مقالات علمی‌به زبان‌های مختلفی در مجلات علمی‌پژوهشی داخلی و خارجی چاپ می‌شود. ۲۱ کشور به صورت برخط در این نشست حضور دارند.
    وی با بیان اینکه اساتید دانشگاه‌های برتر حقوقی در این کنگره شرکت کرده‌اند، افزود: ۴۰ هزار نفر شرکت کننده بر خط در این کنگره داریم و بیش از ۸ هزار نفر از این تعداد از رشته‌های مرتبط در این کنگره شرکت کرده‌اند.
    کولیوند در ادامه گفت: ۱۰۶ نفر مهمان خارجی و ۷۰ تشکل حقوقی و مردم نهاد در این نشست حضور دارند. در ۵ پنل تخصصی مقالات ارسال شده بررسی می‌شود. این مقالات در تاریخ به عنوان حامیان مظلوم‌ترین مردم جهان ثبت خواهد شد.
    رونمایی از کتاب فلسطین و حقوق بین الملل در کنگره بین المللی اشغال فلسطین
    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ در جریان برگزاری کنگره اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بشردوستانه، از کتاب فلسطین و حقوق بین الملل که در قالب مجموعه ای از مقالات تخصصی جمع آوری شده توسط دبیر کل مجمع جهانی اسلامی و رئیس جمعیت هلال احمر رونمایی شد.
    برگزاری پنل‌های تخصصی در کنگره بین‌المللی حقوقی غزه
    همچنین پنل‌های تخصصی حقوقی با حضور اساتید دانشگاهی، برگزار شد.
    در این پنل‌ها، «حق تعیین سرنوشت»، «حق بر مقاومت» در حقوق بین‌الملل، وضعیت رژیم اشغالگر، نوع مخاصمه مسلحانه جاری و اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بین‌المللی، تعهدهای بین‌المللی قدرت اشغالگر و گروه‌های مقاومت، نفع حقوقی، تعهدها و مسئولیت‌ اعضای جامع بین‌الملل در برابر وضعیت‌ اشغال و مسئولیت‌ بین‌المللی رژیم اشغالگر و مسئولیت کیفری مرتکبان نقض حقوق بشر و بشردوستانه، با حضور متخصصان حوزه حقوقی، برگزار شد.