صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • کاهش هزینه هر سفارش با فروشگاه ساز شبکه‌های اجتماعی
  • قیمت بیمه شخص ثالث با دیه ۱۴۰۵ تغییر کرد؛ حداقل پوشش مالی به ۷۰ میلیون تومان رسید
  • چرا کسب و کارهای جدید به زیرساخت ابری نیاز دارند؟
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 2546  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 11 دی 1401
    برنامه‌ای برای تغییر استانداران نداریم
    وزیر کشور درباره تغییر احتمالی در سطح استانداران گفت: برنامه‌ای برای تغییر استانداران در دستور کار نیست. احمد وحیدی در پاسخ به پرسش خبرنگاری در ارتباط با تغییرات احتمالی در سطح استانداران، گفت: برنامه‌ای برای تغییر استانداران در دستور کار نیست و همه استانداران با قدرت و انگیزه بالا مشغول فعالیت هستند.
    وزیر کشور گفت: از خبرنگاران و فعالان رسانه ای انتظار داریم به شایعات و برخی گمانه زنی ها در مورد تغییر استانداران توجه نکنند و هر گونه اخبار را صرفاً از مجاری رسمی پیگیری کنند.
    به گزارش ایرنا، در دو هفته اخیر، هیات وزیران با تغییر سه استاندار کرمانشاه، سیستان و بلوچستان و خوزستان موافقت کرد و به این ترتیب «محمدطیب صحرایی» به عنوان استاندار کرمانشاه، «علی اکبر حسینی محراب» به عنوان استاندار خوزستان و «محمد کرمی» به عنوان استاندار سیستان و بلوچستان منصوب شدند.