صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت روز مادر و روز پدر
  • ارائه بسته‌های ویژه همراه اول به‌مناسبت روز مادر
  • حضور همراه اول با مجموعه‌ای از سرویس‌های فناورانه در نمایشگاه تلکام 2024
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 2610  |  صفحه ۴ | فرهنگ و هنر  |  تاریخ: 12 دی 1401
    سازنده «هوشیار و بیدار» این روزها چه می کند؟
    محمد اوزی که این روزها تهیه کنندگی و اجرای برنامه رادیویی «صبامک» را عهده دار است، در دهه ۶۰ برنامه «هوشیار و بیدار» را با همراهی صادق عبداللهی و بازی علیرضا خمسه و محسن یوسف بیک هر جمعه روی آنتن می برد. او کارش را با نویسندگی در برنامه باسابقه «صبح جمعه با شما» آغاز کرده بود.
    اوزی اما این روزها فقط در رادیو مشغول است و درباره «صبامک» چنین اعلام می کند: این برنامه قدیمی در فصل جدید بعد از وقفه‌ای سه ماهه با طرحی نو و حضور هنرمندان پیشکسوت طناز رادیو به آنتن صبا برمی‌گردد.
    این تهیه‌کننده و مجری رادیو در گفت وگویی با ایسنا ابتدا در معرفی خودش چنین توضیح می دهد: از کودکی به هنر و طنز علاقه‌مند بودم و همیشه شخصیت شوخ‌طبعی داشتم. از دوران نوجوانی در مدرسه تئاتر کمدی بازی می‌کردم و کارم را با نویسندگی «صبح جمعه با شما» در رادیو آغاز کردم و به عنوان کارمند شبکه اول سیما استخدام سازمان صداوسیما شدم.
    وی ادامه داد: در تلویزیون کار نویسندگی و کارگردانی برنامه‌های طنز را انجام می‌دادم و اولین نمایش طنز با عنوان «حدس بزن» را در شبکه اول سیما تولید کردم و با همکاری زنده‌یاد صادق عبداللهی برنامه طنز «صبح جمعه با شما» را در رادیو راه انداختیم. برنامه خاطره‌انگیز «هوشیار و بیدار» و برنامه طنز «بعد از خبر» هم از کارهای من است تا اینکه در سال ۹۲ با راه‌اندازی رادیو صبا به پیشنهاد دوستان، گویندگی را با برنامه «صبامک» شروع کردم.
    مجری «صبامک» سپس درباره این برنامه خاطرنشان کرد: «صبامک» با هدف طرح و پاسخ دهی به پیامک‌های مخاطبان راه اندازی شد که به نظرم ارتباط و تعامل دوسویه با مخاطبان از مهمترین عوامل موفقیت یک برنامه و حتی یک شبکه است. برنامه «صبامک» به صورت تخصصی در فضایی متفاوت به این کار می پرداخت، در این برنامه همیشه تلاش کردیم با شوخی و طنز با آواز و ترانه پاسخگوی پیامک‌های مخاطبان باشیم که خوشبختانه بسیار مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت به گونه‌ای که حتی خود مخاطبان تشخیص می دادند چه نوع پیامک‌هایی باید برای این برنامه ارسال کنند، گاهی درد دل می کردند، گاهی شعر، ترانه و لطیفه ارسال می کردند.