سرمقاله

اصولگرایان ومارهای درآستین ؟! / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور ویستا در هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری
  • برگزاری دومین کنفرانس مهندسی و مدیریت فرآیندهای سازمانی با حمایت همراه اول
  • آغاز ثبت‌نام دوازدهمین دوره کارآموزی همراه اول
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 27905  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 22 اردیبهشت 1403
    اعتراض قاهره به واشنگتن درباره کنترل اشغالگران بر گذرگاه رفح
    شبکه «کان ۱۱» وابسته به رسانه رسمی رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع آگاه مصری که نامش فاش نشده است، گزارش داد که موضع سخت آمریکا علیه اشغالگران در مورد رفح در جنوب نوار غزه و تاخیر در ارسال تسلیحات تا حدی به اعتراض مصر به آمریکا نسبت به رفتارهای رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر به خصوص عملیات در جنوب غزه و تسلط بر گذرگاه رفح مرتبط است.
    به گزارش ایسنا، به گفته این منبع مصری، قاهره، واشنگتن را مسؤول نتایج اقدامات اشغالگران دانسته است.
    به گفته همین منبع، مصری‌ها به آمریکایی‌ها گفتند: «شما باید راه‌حلی برای این موضوع پیدا کنید، زیرا آنچه در رفح رخ داد، تلاش‌های میانجی‌گری مصر برای دستیابی به توافق را از بین می‌برد و پیامدهای منفی برای امنیت ملی مصر و ناآرامی در جامعه مصر دارد.»
    این منبع مصری عنوان کرد با وجود اظهارات صهیونیست‌ها مبنی بر محدود بودن عملیات رفح، مصری‌ها تضمین واقعی برای عدم گسترش آن ندارند و امیدوارند موضع آمریکا، صهیونیست‌ها را از انجام آن منصرف کند.
    به گفته منابع کانال عبری، مصر به اسرائیل اطلاع داده که فعالیت تمام کامیون‌هایی را که برای رساندن کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه اختصاص داده است، تا زمانی که اسرائیل تاریخی برای بازگشایی گذرگاه رفح تعیین کند، متوقف خواهد کرد.
    این در حالی است که عصر پنجشنبه کابینه جنگ رژیم صهیونیستی تحولات مربوط به رفح و تهدیدهای جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا را مورد بحث و بررسی قرار داد.
    کان ۱۱ گزارش داد که اسرائیل بحث‌های راهبردی را در مورد موضوع «روز پس از» جنگ آغاز کرد و نهادهای رسمی پیامدهای آتی در مورد اقدامات اسرائیل پس از عملیات رفح را بررسی کردند.
    یک منبع سیاسی که نامش از سوی این کانال فاش نشد، گفت: «عملیات رفح مستلزم اتخاذ تصمیمات راهبردی در مورد راه‌های پیش رو است، نه تنها در مورد اینکه چه کسی گذرگاه رفح را کنترل خواهد کرد، بلکه در مورد اینکه آیا اسرائیل نقش طرف‌های محلی (در غزه) را تقویت می‌کند یا اینکه حکومت نظامی را تحمیل خواهد کرد.
    در این جلسه هیچ تصمیمی صادر نشد و قرار است امروز جلسه دیگری برگزار شود.