سرمقاله

مختصات دوران سختی / محمدعلی نویدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تحول دیجیتال راه‌آهن؛ از هم‌افزایی با همراه اول تا تعریف شراکت راهبردی فناورانه
  • نخستین ارائه VoLTE در رومینگ بین‌الملل توسط همراه اول
  • فرانسه؛ سرزمین فرصت‌ ها، فرهنگ و آینده‌ ای نو برای مهاجران
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 29338  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 20 خرداد 1403
    عملیات مشترک پلیس ساوه و بوشهر
    کشف محموله میلیاردی قاچاق
    فرمانده انتظامی استان از توقیف دو دستگاه کامیون حامل 90 میلیارد ریال انواع کالای قاچاق در عملیات مشترک پلیس ساوه و استان بوشهر خبر داد. به گزارش خبرگزاری پلیس، سردار " هادی رفیعی کیا " درباره این خبر اظهار داشت: در ادامه روند مبارزه همه جانبه با معضل قاچاق کالا و بدنبال اقدامات فنی و اطلاعاتی پلیس امنیت اقتصادی استان "بوشهر" مبنی بر تردد دو دستگاه کامیون کشنده حامل کالای قاچاق در محورهای مواصلاتی ساوه، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کأر ماموران پلیس امنیت اقتصادی این شهرستان قرار گرفت.
    وی تصریح کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان ساوه با رصد دقیق اطلاعاتی خودرو های کامیون حامل کالاهای قاچاق را در یکی از محورهای مواصلاتی شناسایی و آنها را متوقف کردند.
    این مقام ارشد انتظامی در استان مرکزی خاطر نشان کرد: مأموران در بازرسی انجام شده از این کامیون ها انواع كالای خارجی قاچاق و فاقد هر گونه مدارک گمرکی کشف کردند . فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه ارزش کالاهای مکشوفه از سوی کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی 90 میلیارد ریال ارزیابی شده است افزود: در این رابطه دو نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی، جهت سیر مراحل قانونی، تحویل مراجع قضائی شدند.