سرمقاله

چرا رأی؟ چرا پزشکیان؟ ‪/‬ میثم قهوه‌چیان

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آغاز عملیات اجرایی فیبرنوری ایرانسل در چهار شهر جدید
  • نگاهی به خدمات و فعالیت‌های شبکه گستران یاقوت سرخ؛ برند خوش‌سابقه حوزه IT
  • نکته‌هایی که در سفر به دهلی هیچ‌کس به شما نمی‌گوید
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 29893  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 29 خرداد 1403
    مدیرعامل شرکت گاز استان خبر داد
    تقویت خطوط انتقال و تغذیه گاز در شهرستان‌های آذربایجان شرقی
    ابتکار - ماهان فلاح: مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی با بیان این‌ که شبکه گازرسانی استان در سه سال گذشته یکهزار و ۵۶۱ کیلومتر توسعه یافته است، گفت: نصب نزدیک به ۳۹ هزار علمک، ۱۱۸ هزار اشتراک پذیری و گازرسانی به ۲۷۷ روستا در دولت سیزدهم عملیاتی شد.
    نادر کمالی، با اعلام این خبر اظهار کرد: بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار مشترک و بیش از ۲ میلیون خانوار شهری و روستایی از نعمت گاز در استان بهره مند هستند.
    وی افزود: ۱۰۰ درصد از شهرهای استان و ۹۹.۲۲ درصد از روستاهای استان تحت پوشش گاز قرار دارند و عملیات گازرسانی در تعدادی از روستاهای باقیمانده نیز تداوم دارد.
    مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی با بیان این‌ که آذربایجان شرقی رتبه چهارم گازرسانی را در سطح کشور دارد، اظهار کرد: دولت سیزدهم حتی گازرسانی به روستاهای دورافتاده و صعب العبور را نیز عملیاتی کرده و حتی یکی از روستاهای شهرستان میانه که در جوار سد شهریار قرار داشت و امکان گازرسانی از استان ما وجود نداشت، از طریق استان اردبیل حدود ۱۴.۵کیلومتر لوله گذاری از مسیر صعب العبور انجام شد.
    کمالی از ارتقای سهم گاز صنایع استان خبر داد و افزود: اکنون تعداد ۲۱۶ پروژه گازی با بیش از ۴۶۰ هزار میلیارد ریال در سطح استان در حال اجرا است.
    وی با بیان این‌ که از حدود ۱۴۶ هزار مشترک گاز استان که تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد هستند، هزینه‌ای از سوی شرکت گاز دریافت نمی‌شود، گفت: یکی از اولویت‌های ما تقویت زیرساخت‌هاست و در این راستا خطوط انتقال و تغذیه گاز در شهرستان‌های مختلف استان تقویت می‌شود.
    مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی ادامه داد: نیروگاه دوم بناب با نام سهند ۲ به زودی راه اندازی می‌شود که پایه سوخت دوم آن گازوئیل و مصرف آب بسیار کمتر است.
    وی ادامه داد: شرکت گاز آماده بهینه سازی موتورخانه‌ تمامی ادارات و مراکز بزرگ مسکونی است و در این راستا یکهزار و ۱۰۰ موتورخانه بهینه سازی شده و ۲۱ درصد مصرف گاز کاهش یافته است.
    وی با اشاره به مشکل مازوت سازی نیروگاه تبریز در زمستان، گفت: نیروگاه تبریز یک نیروگاه قدیمی است و اگر بخواهیم برق در زمستان تولید کنیم، به خاطر ناترازی تولید و مصرف گاز مجبور به مازوت سوزی در این نیروگاه هستیم.
    کمالی ادامه داد: تنها راه برون رفت از این مشکل، احداث نیروگاه جدید یا توانمندسازی نیروگاه فعلی است که توانمندسازی آن نیز هزینه بالایی می‌طلبد.