سرمقاله

فرهنگی که در مناظرات مظلوم واقع شد / آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • راهنمای انتخاب دوچرخه برای کودک 3 ساله
  • اگر شما هم از درد دندان رنج می برید، این نکات را بخوانید!
  • واردات قطعات الکترونیکی از چین؛ راهکاری هوشمندانه برای کسب‌وکارهای مدرن
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 30794  |  صفحه ۸ | بازار و سرمایه  |  تاریخ: 13 تیر 1403
    بررسی چالش‌های اپراتوری در پنل تخصصی نمایشگاه الکامپ با حضور ایرانسل
    در نشست تخصصی سومین روز الکامپ ۱۴۰۳ و با حضور ایرانسل، چالش‌هایی از جمله ثبات تعرفه‌های ارتباطی در سالیان گذشته، مورد بررسی قرار گرفت. به گزارش روابط عمومی ایرانسل، دوشنبه ۱۱ تیر و در سومین روز از نمایشگاه الکامپ، مهندس رضا موحدی مدیرکل برند ایرانسل، در نشست تخصصی «الکامپ تاکس» حضور یافت و درباره موضوع نشست که بررسی چالش‌های اپراتورها بود، گفت: برندهای بزرگ با دشواری‌های متعددی مواجه هستند که از جمله این مشکلات در ایران، گستردگی جغرافیایی است که باعث می‌شود از نظر مانیتور کردن و کنترل کیفیت، شرایط سخت‌تر شود.
    موحدی در ادامه به بحث‌های تعرفه‌ای و تأثیر آن روی فعالیت اپراتورها اشاره کرد و گفت: شرکت‌های بزرگ نیازمند بودجه‌های قابل توجه و بالا هستند و اکنون تمام صنایع و کسب‌وکارها از این منظر شرایط بهتری نسبت به اپراتورها دارند؛چرا که در حوزه ارتباطی تعرفه‌ها طی سالیان گذشته ثابت بوده و به غیر از سال گذشته که شاهد افزایش اندک تعرفه‌ها بودیم، تغییر دیگری رخ نداده است. این موضوع نیز با توجه به بودجه اندک اپراتورها، روند حفظ تجهیزات و عملیات توسعه را با دشواری‌های متعدد مواجه می‌کند.
    موحدی چالش دیگر را بحث تأمین نیروی انسانی متخصص دانست و گفت: طی سال‌های گذشته به دلیل مهاجرت نیروی انسانی، در موارد متعدد پیدا کردن نیروی متخصص و حاذق سخت شده و گاه برخی موقعیت‌های شغلی حتی ۶ ماه خالی می‌ماند.
    مدیرکل برند ایرانسل تحریم‌ها را نیز مشکل دیگری دانست که حرکت بر لبه مرزهای تکنولوژی را دشوار می‌کند و موجب می‌شود نسبت به تکنولوژی روز دنیا، کمی عقب ماندگی ایجاد شود.
    وی در پایان به ممیزی‌هایی که در حوزه تبلیغات از سوی نهادها اعمال می‌شود اشاره کرد و گفت: این دسته محدودیت‌ها جلوی خلاقیت تیم‌های تولید محتوا را گرفته و برای آنها مشکل‌ساز می‌شود.