سرمقاله

پزشکیان درمیانه یکدستی ودوقطبی در حاکمیت ! ‪/‬ محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • ارائه بسته تخفیفی ایرانسل ویژه دهه کرامت
  • توسعه سامانه‌ صورتحساب همراه اول
  • حضور همراه اول در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 33345  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 05 شهریور 1403
    صدراعظم نوری:
    دولت برای کسب موفقیت باید صدای همه مردم را بشنود
    یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: لازم است دولت در ادامه راه خود صدای همه مردم را شنیده و بستر انتقاد سازنده و منصفانه را در جامعه فراهم کند اما در دام شیطنت ها برای برهم زدن وفاق ایجاد شده در کشور نیافتد.
    زهرا صدراعظم نوری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اولویت هایی که دولت چهاردهم در حوزه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی باید دنبال کند، بیان کرد: خوشبختانه دولت چهاردهم با رای اعتماد مجلس و در آغاز هفته دولت کار خود را آغاز کرد. با هم گرایی و وفاق ایجاد شده این انتظار است که در آینده دولت بتواند با همدلی و تعامل با بخش های مختلف جامعه به سمت اهداف و آرمان هایی که مد نظر دارد گام بردارد. برای اینکه دولت چهاردهم بتواند موفق شود، حتما باید در وهله اول صدای مردم را بشنود. کمااینکه ریاست جمهور صدای مردم را شنید و با پایبندی به شعارهای خود موفق شد تا رای اعتماد مردم را کسب کند.
    وی در ادامه اظهار کرد: اما لازم است که در ادامه راه صدای همه مردم شنیده شود. دولت باید صدای بی صدایان را بشنود و به مطالبات مردم با برنامه و راهکارهای تخصصی پاسخ داده شود. طبیعتا ما در حوزه سیاسی چه سیاست داخلی و چه سیاست خارجی باید با رویکرد وحدت و همگرایی بتوانیم سیاست هایی را اتخاذ کنیم که در داخل برای ما انسجام بیشتری را به ارمغان بیاورد. باید بین گروه های مختلف مردم و گروه های مختلف سیاسی وحدت بیشتر شود.
    این فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه تصریح کرد: هر چقدر اتحاد و انسجام در داخل کشور بیشتر باشد طبیعتا فشار بیرونی و اقدامات خارجی علیه ایران کاهش پیدا خواهد کرد. در سیاست خارجی طبیعتا باید به این سمت برویم که با دنیا تعامل بیشتری داشته باشیم. باید با کشورهای منطقه ارتباط خود را تقویت و تحکیم ببخشیم. اگر ما می خواهیم به موفقیت دست پیدا کرده و از مشکلات بیرون آمده و مسائل اقتصادی خود را حل کنیم، راه حل این است که با دنیا تعامل داشته باشیم.
    وی تاکید کرد: باید با همه کشورها با حفظ عزت و اقتدار ایران ارتباط برقرار کنیم. خوشبختانه امروز سکاندار وزارت خارجه فردی کارشناس است. آقای عراقچی هم تجربه بسیار خوبی دارد و هم دارای سابقه درخشانی است. می‌توان از این تجربه برای برقراری تعامل به خوبی بهره گرفت. امیدوار هستیم با راهکارهایی که در عرصه سیاست خارجی اتخاذ می شود، برجام مجددا احیا شود و ما به این سمت برویم که شاهد عملیاتی شدن برجام باشیم تا کشورهای دیگر تعهدات خود را در برجام اجرایی کنند. ایران نیز در سایه رفع تحریم ها بتواند از یکسری مشکلات رهایی یابد.
    وی افزود: امروز مردم از بی ثباتی، تورم، گرانی، بیکاری جوانان و مباحث این چنینی رنج می برند. این بر روی همه چیز سایه می اندازد. این وضعیت اقتصادی بر روی افزایش نرخ مسکن و افزایش اجاره بها و افزایش قیمت کالاهای اساسی اثر می گذارد. اما در حوزه اجتماعی و فرهنگی نیز دغدغه های مهمی وجود دارد. مهم ترین مسئله ای که دولت در این حوزه باید به آن بپردازد ایجاد اعتماد عمومی است. باید دولت برای تقویت این سرمایه اجتماعی برنامه داشته باشد. امروز مردم در شرایطی قرار دارند که نسبت به وضعیت ناراضی بوده و بی اعتمادی در بین مردم دیده می شود. باید تلاش کنیم تا این سرمایه اجتماعی با مشارکت، همراهی و همفکری مردم تقویت شود.
    وی در ادامه خاطرنشان کرد: مردم باید جدی انگاشته شوند. گروه های مختلف مردم در عرصه های مختلف فرهنگی باید مورد توجه قرار بگیرند. امروز یک سرمایه عظیم فرهنگی در داخل کشور ما وجود دارد. هنرمندان، نویسندگان، اصحاب رسانه و سایر گروه های فرهنگی حتی دانشجویان و فرهنگیان و اساتید دانشگاهی مطالبه دارند. باید به این مطالبات با برنامه پاسخ داده شود. مردم نیاز دارند تا به آن ها توجه شده و به خواسته های آنان احترام گذاشته شود. باید برنامه هایی تهیه شود که به تدریح به خواسته های مردم جامه عمل پوشانده شود.