سرمقاله

وقتی اقتصاد اولویت باشد تور‌م هم کنترل می‌شود / پیمان مولوی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • راهنمای انتخاب دوچرخه برای کودک 3 ساله
  • اگر شما هم از درد دندان رنج می برید، این نکات را بخوانید!
  • واردات قطعات الکترونیکی از چین؛ راهکاری هوشمندانه برای کسب‌وکارهای مدرن
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 3341  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 25 دی 1401
    مرگ ۳ تن درپی گازگرفتگی در شهرقدس
    رئیس مرکز اورژانس تهران از مرگ سه تن درپی وقوع گازگرفتگی در شهر قدس خبر داد. یحیی صالح طبری در گفت‌وگو با ایسنا، در این‌باره گفت: در ساعت ۱۰:۳۶ صبح یک مورد حادثه مسمومیت با گاز منوکسیدکربن به مرکز فوریت‌های ۱۱۵ اورژانس اطلاع داده شد که به دنبال آن یک دستگاه موتورلانس و دو دستگاه آمبولانس به محل حادثه واقع در شهر قدس، انتهای طالقانی، خیابان مالک اشتر اعزام شدند.
    وی با اشاره به حضور عوامل اورژانس در محل گفت: با حضور عوامل اورژانس در محل مشخص شد که سه تن شامل دو آقای ۲۶ و ۴۸ ساله و یک خانم ۴۶ ساله جان خود را از دست داده‌اند.
    رئیس مرکز اورژانس تهران افزود: تکنسین‌های اورژانس محل را به عوامل انتظامی مستقر در محل تحویل داده و به ماموریت خود خاتمه دادند.
    صالح طبری با اشاره به کاهش دما و افزایش استفاده از وسایل گرمایشی گفت: لازم است که شهروندان حتما از وسایل گرمایشی استاندارد استفاده کرده و موارد مربوط به نصب صحیح این وسایل را مورد توجه قرار دهند.