صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آغاز طرح زمستانی «ایرانسل‌من»
  • بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت روز مادر و روز پدر
  • ارائه بسته‌های ویژه همراه اول به‌مناسبت روز مادر
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 34369  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 26 شهریور 1403
    سالگرد تأسیس اورژانس پیش بیمارستانی برگزار شد
    کمبود نیرو و فرسودگی ناوگان؛چالش‌های اورژانس کشور
    گروه حوادث - رئیس سازمان اورژانس کشور، به تشریح مهم‌ترین چالش‌های اورژانس ۱۱۵ پرداخت.
    مراسم چهل و نهمین سالگرد تأسیس اورژانس پیش بیمارستانی، صبح یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۳ با حضور وزیر بهداشت در سالن همایش‌های هتل المپیک تهران برگزار شد.
    در این مراسم، جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور، ضمن تبریک چهل و نهمین سالگرد تأسیس اورژانس ۱۱۵، یاد و خاطره شهدا و درگذشتگان سازمان اورژانس را گرامی داشت.
    وی با اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی پرسنل اورژانس، گفت: همکاران فوریت‌های پزشکی، سربازان گمنام حوزه سلامت هستند که در تمام عرصه‌های خدمت‌رسانی به مردم، پیشگام و حاضرند.
    میعادفر افزود: آنها با افتخار جامه سپید را می‌پوشند و در کنار مردم به ویژه در مواقع بحرانی، بلایا و حوادث طبیعی، نقش مهمی ایفا می‌کنند.
    وی همچنین با اشاره به نقش اورژانس در دوران دفاع مقدس افزود: همکاران ما در جنگ تحمیلی و انتقال مجروحان جنگی نقشی بی‌بدیل داشتند و در سخت‌ترین شرایط در خط مقدم خدمت‌رسانی به رزمندگان و مردم حضور داشتند.
    میعادفر در ادامه به پیشرفت‌های اورژانس در حوزه پیش‌بیمارستانی اشاره کرد و گفت: کارهای بسیار مهمی در حوزه اورژانس پیش‌بیمارستانی انجام شده است و افتخار ما این است که امروز با ۲۸ هزار پرسنل و ۳۳ هزار پایگاه اورژانس در سراسر کشور، خدمات گسترده‌ای ارائه می‌دهیم.
    رئیس سازمان اورژانس کشور همچنین سالانه بیش از چهار هزار سورتی پرواز امدادی انجام می‌شود و بیش از ۲۰ میلیون تماس با اورژانس برقرار شده که از این تعداد، پنج میلیون مأموریت سالانه توسط اورژانس ۱۱۵ انجام می‌گردد.
    میعادفر به دشواری کار همکاران دیسپچ نیز اشاره کرد و اظهار داشت: کار ارتباطات اورژانس از بسیاری از کارهای بالینی سخت‌تر است؛ زیرا همکاران ما باید از راه دور به درستی نیاز بیماران را تشخیص داده و اقدامات مناسبی را هدایت کنند.
    وی به نقش فعال اورژانس در تجمعات انبوه مانند مراسم اربعین پرداخت و افزود: امسال خوشبختانه در مراسم اربعین هیچ فوتی بر اثر گرمازدگی نداشتیم و همکاران ما با حضور فعال خود در شرایط جوی سخت، خدمات فوریت‌های پزشکی را ارائه کردند.
    میعادفر همچنین با بیان اینکه خدمات فوریت‌های پزشکی سال به سال نیازمند توسعه است، افزود: مدیریت زمان و مشکلات ترافیکی در مأموریت‌ها نسبت به سال‌های گذشته سخت‌تر شده است. به همین دلیل تیم‌های امدادی پیاده و موتورلانس را گسترش دادیم.
    وی به چالش‌های موجود در اورژانس اشاره کرد و گفت: فرسودگی ناوگان اورژانس ۱۱۵ از مهم‌ترین چالش‌هایی است که با آن مواجه هستیم. کمبود نیروی انسانی نیز مشکل دیگری است که نتوانستیم به طور کامل قانون ارتقا بهره‌وری را برای پرسنل اورژانس حل کنیم لذا از وزیر بهداشت می‌خواهیم با مساعدت و نگاه ویژه خود این چالش‌ها را برطرف کنند.
    میعادفر افزود: سختی کار پرسنل اورژانس نیاز به توجه ویژه دارد و امیدواریم که وزیر بهداشت در اختصاص سختی کار به همکاران ما، پیگیری‌های لازم را انجام دهند.
    وزیر بهداشت تاکید کرد: ضرورت همکاری اورژانس و پلیس برای کاهش مرگ و میر حوادث ترافیکی و جاده‌ای
    وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر همکاری اورژانس و پلیس برای انجام پژوهش در جهت کاهش مرگ و میر حوادث ترافیکی و جاده‌ای در کشور تاکید کرد.
    محمدرضا ظفرقندی روز یکشنبه در مراسم چهل و نهمین سالروز تاسیس اورژانس ۱۱۵ که در هتل المپیک برگزار شد، افزود: اورژانس با مردم، پلیس و کادر درمان سر و کار داشته و نیاز به مشارکت و هماهنگی برای خدمت بهتر و کاهش آسیب ها و مرگ و میر ها دارد.
    وی با تاکید بر آموزش اورژانس با دانش های روز دنیا، ادامه داد: باید آموزش دهیم تا پرسنل اورژانس هنگام رسیدن بر سر بالین بیمار ، کمک های اولیه را سریعتر انجام دهند تا بتوانیم بسیاری از افراد دچار حوادث ترافیکی، جاده ای و سکته های مغزی را نجات دهیم.
    وی ، علم و سرعت را برای اورژانس ضروری دانست و اظهار داشت: پرسنل اورژانس زحمتکش بوده و باید برای نجات جان افراد حادثه دیده آموزش های اساسی را بگذرانند.
    ظفرقندی با تاکید بر اینکه باید مرگ و میرهای را در کشور کاهش داد، تصریح کرد: برای رسیدن به این شاخص اورژانس و پلیس باید کار پژوهشی انجام دهند تا نقص و اشکالاتی که باعث افزایش مرگ و میر می شود، شناسایی شود.
    همچنین وزیر بهداشت در جمع خبرنگاران گفت: برای اینکه سیستم تجهیزات از جمله آمبولانس به روز شود، هزینه ها و بودجه های لازم در دولت با توجه خاص رئیس جمهور تخصیص می یابد.
    وی اظهار داشت: با توجه به کار سخت پرسنل اورژانس، باید شرایط کاری آنها بهتر شود، استرس آنها زیاد است و باید در اسرع وقت به آنها کمک شود.
    ظفرقندی گفت: باید تجهیزات اورژانس را نیز کامل کنیم و این اولویت اصلی وزارت بهداشت است با کمک سازمان برنامه و بودجه ، اعتبارات لازم در اسرع وقت انجام می شود.
    نیرو‌های اورژانس فرشتگان نجات هستند
    رئیس پلیس راهور فراجا با تبریک سالگرد تأسیس اورژانس ۱۱۵، از نیرو‌های اورژانس به عنوان فرشتگان نجات یاد کرد.
    سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا در آئین گرامیداشت چهل و نهمین سالگرد تأسیس اورژانس ۱۱۵ که با حضور وزیر بهداشت در هتل المپیک تهران برگزار شد، اظهار داشت: نیروهای اورژانس در سخت‌ترین شرایط انسان‌ها بر بالین آنها حاضر می‌شوند و نجات بخش آنها هستند.
    وی به ذکر خاطره‌ای از حضور خود در یک صحنه تصادف پرداخت و گفت: یک روز صبح زود زمستان از منزل خارج شدم تا در سطح شهر گشت بزنم که به صحنه تصادف یک موتورسیکلت رسیدم. تا با اورژانس تماس بگیرم، مددجو مچ پای من را گرفت و ملتمسانه خواهش کرد که او را تنها نگذارم. این احساس که در سخت‌ترین شرایط انسان‌ها، مثمرثمر هستند همیشه برای نیروهای اورژانس وجود دارد.
    رئیس پلیس راهور فراجا تاکید کرد: احساس خوشبختی این است که خداوند ما را مأمور کرده تا در مسیر سلامت و نجات انسان‌ها، فعال باشیم. درست است که کار در اورژانس ممکن است عایدی و آورده مالی نداشته باشد اما احساس خوشبختی و اجر اخروی دارد.
    سردار حسینی با تبریک انتخاب ظفرقندی به عنوان وزیر بهداشت و سابقه وی در حوزه جراحی عروق و تروما، ابراز امیدواری کرد که همکاری‌های مشترک پلیس و وزارت بهداشت توسعه یافته و با تحولات چشمگیر، شاهد کاهش حجم نگران کننده حوادث ترافیکی و آسیب‌های ناشی از آن باشیم.