صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حرکت قدرتمند بیمه سرمد در مسیر رشد؛
  • همراهی سرمد با دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار در آغاز سال تحصیلی؛ توزیع ۲,۰۰۰ بسته لوازم التحریر
  • از سه سیستم مدیریتی تا یک ساختار واحد؛ IMS چگونه کار می‌کند؟
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 34603  |  صفحه ۸ | بازار و سرمایه  |  تاریخ: 02 مه‍ 1403
    منابع بانک قرض الحسنه مهرایران در استان کردستان از ۱۰۰هزار میلیارد ریال عبور کرد
    منابع بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان کردستان با رشد ۳۰ درصدی نسبت به سال گذشته به ۱۰۱هزار میلیارد ریال رسید. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی قرض‌الحسنه، منابع بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان کردستان از ابتدای سال جاری تا کنون با رشد ۳۰ درصدی نسبت به سال گذشته به ۱۰۱ هزار میلیارد ریال رسیده است.
    در حال حاضر بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان کردستان ۱۴ شعبه و یک باجه فعال دارد که به بیش از ۲۶۰هزار مشتری ارائه خدمت می‌دهند و ۴۵ درصد از این تعداد در ۲ سال گذشته به جمع مشتریان بانک پیوسته‌اند.
    بانک از ابتدای سال جاری بیش از ۴۳هزار فقره وام با رقم بیش از ۳۶هزار میلیارد ریال به مشتریان خود در این استان پرداخت کرده است.
    همچنین، این بانک در زمینه شاخص سپرده‌های بانکی ۱۲ درصد سهم درصد نقدینگی استان را به خود اختصاص داده است.
    شایان ذکر است از ابتدای سال جاری ۷۳ درصد وام‌‎ها به صورت آنلاین به مشتریان بانک در استان کردستان پرداخت شده و بیش از ۷۰ درصد حساب‌ها نیز به صورت آنلاین افتتاح شده است.