سرمقاله

وعده دروغ غربی‌ها / دکتر سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حمایت سوپراپلیکیشن «ایرانسل‌من» از کسب‌وکارهای اینترنتی
  • 20 سال اینترنت رایگان، جایزه پویش بازگشت به کلاس همراه اول
  • بررسی تفاوت‌های بلیط هواپیما چارتر و سیستمی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 35086  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 12 مهر 1403
    کمیسیون برنامه‌ریزی مجمع شهرداران کلانشهرها در اصفهان برگزار شد
    چهل‌وششمین نشست کمیسیون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی مجمع شهرداران کلانشهرهای کشور به میزبانی اصفهان برگزار شد. چهل و ششمین نشست کمیسیون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی مجمع شهرداران کلانشهرهای کشور صبح چهارشنبه به میزبانی اصفهان در محل هتل خواجوی این شهر برگزار شد.
    در ابتدای این نشست، سعید ابراهیمی معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان اظهار داشت: کمیسیون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی توانسته است طی بیش از ده سال جایگاه خود را در مجموعه شهرداری‌های کشور پیدا کرده و فرصتی ارزشمند برای تبادل تجربیات شهرداری‌ها با یکدیگر باشد.
    وی ادامه داد: تلاش می‌شود تا موضوعات مهمی مانند سرمایه انسانی، فناوری و نوآوری، تشکیلات و ساختار شهرداری‌ها و قانون شفافیت در این کمیسیون مورد بررسی قرار گیرد.
    معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه شهرداری اصفهان با برخورداری از قدمتی طولانی در زمینه مدیریت شهر، صاحب تجربیات ارزشمند و موفقی است، خاطرنشان کرد: در دوره ششم توانستیم با تدوین برنامه اصفهان ۱۴۱۰، اهداف متعددی را در زمینه‌های زیست‌محیطی، اقتصادی و فرهنگی در دستور کار قرار دهیم.
    در ادامه مصطفی نباتی‌نژاد، رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه حوزه برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی به‌مثابه کانون فکر، پیش‌بینی و نشان دادن راه، منبع و مرجع تصمیم‌گیری برای بخش‌های مختلف شهرداری‌ها محسوب می‌شود، اظهار داشت: امروزه به دلیل سرمایه‌ای که در اختیار شهرداری‌ها وجود دارد، از این نهاد انتظار می‌رود منبع و مرجعی برای سایر نهادها باشد که این امر بدون استفاده از تجربیات موفق سایر بخش‌ها محقق نمی‌شود.
    وی اضافه کرد: شهرداری اصفهان تلاش کرده تا مسیر مشارکت شهروندان در روند اداره شهر را هموار کند و با قرار دادن ۲ مؤلفه داده‌محوری و مشارکت‌محوری در دستور کار خود، از ظرفیت مشارکت شهروندی بهره‌مند شود. نباتی‌نژاد افزود: طرحی به نام «باشگاه شهروند» به عنوان سازوکاری برای ارتقای مشارکت شهروندان تعریف شده است که از تمام مدیران درخواست می‌کنیم در این طرح شرکت کنند و بازخورد خود را ارائه دهند.
    وی تاکید کرد: شهروندی به جغرافیا محدود نمی‌شود و بسیاری از مسائل شهری همچون ترافیک و آلودگی هوا مسائل مشترکی است که نیازمند همکاری و مشارکت همه‌جانبه است.
    رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به نقش شهروندانی که به عنوان «شهریار» در راستای یاری به شهر عمل می‌کنند، گفت: در حوزه‌های انتفاعی و غیرانتفاعی این افراد به توسعه و تعالی شهر کمک می‌کنند.
    همچنین امیر سامع، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت: شهرداری اصفهان از اوایل دهه ۸۰ در حوزه برنامه‌ریزی فعال بوده و اقدامات قابل‌توجهی را در این زمینه انجام داده است.
    وی ادامه داد: شناخت فضاهای پیرامونی شهرها به‌منظور کاهش مشکلاتی مانند حاشیه‌نشینی، مهاجرت‌های بی‌رویه و ساخت‌وسازهای غیرمجاز از ملزومات برنامه‌ریزی شهری است.