سرمقاله

بنزین و چارچوب یک سیاستگذاری درست / مرتضی عزتی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • بازدید معاون رئیس‌جمهوری از روند پیشرفت سامانه «فواد» در ایرانسل
  • درخشش بانوان هندبالیست ایران با حمایت ایرانسل در حضور رئیس‌جمهوری
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 35130  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 11 مهر 1403
    تنش ها بالا گرفت
    حمله موشکی مقاومت لبنان به تل‌آویو
    در حالی که ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که به لبنان حمله زمینی ترتیب داده است مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد پایگاه «گلیلوت» و مقر موساد را هدف قرار داده است.
    ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد آژیرهای هشدار در تل‌آویو و مناطق اطراف آن به صدا درآمد.
    رسانه‌های عبری نیز از شنیده‌شدن صدای سه انفجار در تل‌آویو خبر دادند.
    به گفته منابع بیش از ۱۰ موشک از جنوب لبنان به تل‌آویو شلیک شد. برخی منابع نیز گزارش کردند آژیرهای هشدار در اطراف مقر موساد به صدا درآمد.
    در این راستا رسانه‌های عبری از زخمی‌شدن سه صهیونیست به دنبال شلیک موشک‌ها به تل‌آویو خبر دادند.
    مراکز صهیونیستی نیز اعلام کردند ۲ مجروح در پی شلیک موشک به شمال شرق تل‌آویو به بیمارستان بیلنسون منتقل شدند.
    رسانه‌های عبری اعلام کردند ۱۰ موشک بالستیک از لبنان به سمت تل آویو شلیک شد.
    ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد همزمان با شلیک موشک‌ها از جنوب لبنان، میلیون‌ها صهیونیست اکنون در پناهگاه‌ها هستند.
    رسانه‌های عبری گفته‌اند این بزرگترین عملیات موشکی حزب‌الله به مرکز سرزمین‌های اشغالی از زمان آغاز جنگ است.
    مقاومت اسلامی لبنان پس از انتشار این اخبار در رسانه‌ها، با صدور بیانیه‌ای، رسما اعلام کرد که «در راستای حمایت از مردم و مقاومت در غزه، دفاع از لبنان و ملت آن، پاسخ به تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به لبنان و در سلسله‌ عملیات‌های خیبر، با ندای "لبیک یا نصرالله" پایگاه گلیلوت، محل استقرار «واحد ۸۲۰۰» یگان اطلاعات نظامی دشمن و همچنین مقر موساد در حومه تل‌آویو را با موشک‌ "فادی-۴" هدف قرار داده است.»
    ‏از سوی دیگر حزب‌الله لبنان امروز اعلام کرد، تجمع سربازان رژیم صهیونیستی صهیونیستی در نزدیکی شهرک «روش پینا» را با موشک هدف قرار داد.
    حزب‌الله لبنان همچنین اعلام کرد تجمع سربازان دشمن صهیونیستی در پادگان «دوفیف» را با موشک فلق۲ هدف قرار داد.
    دستور تخلیه ارتش اشغالگر به ساکنان جنوب لبنان
    در پی حملات هوایی رژیم صهیونیستی به لبنان و آغاز عملیات زمینی محدود آن، یک مقام صهیونیست از تصمیم این رژیم برای ادامه این حملات خبر داد.
    به گزارش ایسنا، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک مقام این رژیم گزارش داد: پیش از پایان عملیات ما، پرونده لبنان حل و فصل نخواهد شد.
    این مقام صهیونیست همچنین با انتقاد از دولت آمریکا گفت که واشنگتن به دلیل فاش کردن طرح حمله زمینی به لبنان نظامیان رژیم صهیونیستی را به خطر انداخته است.
    سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل همچنین به نقل از یک مقام اسرائیلی گزارش داد که دولت تل‌آویو هیچ گونه عملیات شهرک سازی در لبنان را انجام نخواهد داد.
    سی ان ان نیز به نقل از یک مقام امنیتی اسرائیل گزارش داد: آنچه ما در جنوب لبنان دیشب انجام دادیم، حملات داخلی بود که در محدوده و منطقه عملیاتی بسیار محدود انجام شد.
    منابع العربیه گزارش دادند: ارتش رژیم صهیونیستی در مرحله اول حمله ۱ تا ۲ کیلومتری به لبنان را برنامه ریزی کرده است.
    در همین راستا، سازمان سانسور نظامی رژیم صهیونیستی نیز رسانه‌های این رژیم را از انتشار اطلاعات درباره حمله زمینی به جنوب لبنان منع کرده است.
    در عین حال ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای فوری که توسط «آویخای ادرعی» سخنگوی ارتش منتشر شد، از ساکنان بیش از ۱۰ روستا در جنوب لبنان خواست منازل خود را تخلیه کرده و فوراً به شمال رود «الاولی» بروند.
    وی خاطرنشان کرد: این روستاها عبارتند از: یارون، عین ابل، مارون الرأس، طیری، حداثا، عیتا الجبل، جمیجیمه، تولین، دیر عامس، برج قلویه، البیاضه، زبقین، جبل البطم، صربین. الشعیتیه، کنیسه، الحنیه، معرکه، غندوریه و دیر قنون - مالکیه الساحل، برج الشمالی، ابل السقی، صریفا، دیر قنون النهر، العباسیه، الراشیدیه، بنت جبیل و عیترون هستند.
    وی مدعی شد: «هرکس نزدیک اعضای حزب الله، امکانات و وسایل جنگی باشد، جان خود را به خطر می‌اندازد. انتظار می‌رود هر خانه‌ای که به ادعای او حزب‌الله برای نیازهای نظامی خود استفاده می‌کند، هدف قرار گیرد.»
    ارتش رژیم صهیونیستی از ساکنان حدود ۳۰ شهر در جنوب لبنان خواسته که این مناطق را تخلیه کنند. خبرگزاری لبنان نیز گزارش داد کوچ قابل ملاحظه خروج ساکنان از مرجعیون پس از اعلام جنوب رودخانه لیتانی به عنوان منطقه نظامی رصد شده است.
    ارتش رژیم صهیونیستی بامداد روز (سه‌شنبه) اعلام کرد که عملیات نظامی متمرکز زمینی را در جنوب لبنان آغاز کرده است.
    در بیانیه‌ای که در این باره منتشر شده آمده است: بر اساس تصمیم سطح سیاسی، ارتش اسرائیل از ساعاتی پیش عملیات زمینی هدفمند و محدود را در جنوب لبنان علیه اهداف و زیرساخت‌های حزب‌الله لبنان در تعدادی از روستاهای نزدیک مرز لبنان آغاز کرده است.
    ادعای رژیم صهیونیستی مبنی بر هدف قرار دادن زیرساخت‌های مقاومت لبنان درحالی است که این رژیم در ساعات گذشته، مناطق مسکونی و غیرنظامی را هدف قرار داده که به شهادت غیرنظامیان لبنانی انجامیده است.
    حزب‌الله و ارتش لبنان ادعاهای صهیونیست‌ها درباره ورود به خاک این کشور را رد کردند
    یکی از مسؤولان مقاومت اسلامی لبنان-حزب‌الله ضمن رد ادعاهای رژیم صهیونیستی درباره ورود به خاک لبنان تصریح کرد که تا این لحظه هیچ درگیری مستقیمی میان ۲ طرف شکل نگرفته و نیروهای حزب‌الله برای مقابله با حمله زمینی دشمن آماده هستند.
    به گزارش ایسنا، «محمد عفیف» مسؤول روابط عمومی حزب‌الله لبنان امروز سه‌شنبه در گفت‌وگو با شبکه خبری «الجزیره» اظهار کرد: تمامی ادعاهای صهیونیستی درباره اینکه اشغالگران وارد خاک لبنان شدند، دروغ هستند.
    به گزارش شبکه خبری الجزیره، این مسؤول حزب‌الله لبنان گفت: هنوز هیچ درگیری زمینی مستقیمی میان نیروهای مقاومت و نیروهای رژیم اشغالگر رخ نداده است.
    این منبع در مقاومت لبنان افزود: رزمندگان ما برای مقابله با نیروهای دشمن که جرات کرده و یا سعی کنند وارد خاک لبنان شوند، آماده هستند و به نیروهای دشمن که سعی دارند وارد خاک لبنان شوند، بیشترین خسارت را وارد خواهیم کرد.
    عفیف در ادامه گفت‌وگو با الجزیره تاکید کرد: بمباران پایگاه اطلاعات نظامی ۸۲۰۰ و پایگاه موساد تنها یک شروع است.
    در انطباق با اظهارات این مقام حزب‌الله یک منبع امنیتی نیز در گفت‌وگو با روزنامه فرامنطقه‌ای «الشرق الاوسط» درباره جزئیات آنچه در مرزهای جنوبی لبنان در حال وقوع است، اعلام کرد: تا این لحظه هیچ حمله زمینی انجام نشده است.
    این منبع افزود: ارتش اسرائیل اقداماتی شبیه به مانور در مناطق مختلف مرزی انجام می‌دهد اما نیروهایش از بافت مرزی عبور نکردند و با هیچ کسی درگیر نشدند.
    منبع یاد شده در ادامه گفت: اسرائیل مشابه این عملیات‌ها را ۲ بار در گذشته انجام داد اما آنچه این بار اتفاق افتاد با یک کارزار رسانه‌ای گسترده همراه بود.
    منبع مذکور پیش‌بینی کرد: تحرکات اسرائیل با هدف بررسی موضعگیری طرف لبنانی و تحریک نیروهای حزب‌الله به اقدام و موضعگیری جهت اطلاع یافتن از میزان آمادگی آنها انجام می‌شود.
    در این زمینه یک مقام ارتش لبنان به روزنامه قطری العربی الجدید گفت: تاکنون هیچ تهاجم زمینی از سوی ارتش اسرائیل در جنوب لبنان مشاهده نشده و در حال حاضر هیچ تحرکی در داخل خاک این کشور وجود ندارد.