سرمقاله

فرهنگ عمومی ‪/‬ آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور ایرانسل در تلکام ۱۴۰۳ با شعار جریانی به سوی هوشمندی
  • آغاز طرح زمستانی «ایرانسل‌من»
  • بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت روز مادر و روز پدر
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 37239  |  صفحه ۱  |  تاریخ: 17 آبان 1403
    وزیر ورزش و لزوم ورود جدی به مشکلات مدیریتی استقلال ‪/‬ عبدالله دارابی
    تا اینجای کار نه هلدینگ خلیج فارس توانسته آرامش مورد انتظار را به باشگاه استقلال تزریق کند و این باشگاه را از پریشان حالی های سال های اخیر نجات دهد، نه وعده های ابتدایی و بزرگ دکتر علی عسگری در هنگام تملک بر استقلال، محلی از اعراب یافته است و از قضا حال و روز این فصل استقلال، تداعی گر مثل " امسال دریغ از پارسال" است!
    طبق گفته وزرای سابق و فعلی وزرات ورزش و جوانان، هنوز این وزارتخانه سهام دار این باشگاه است و حق نظارت و حتی دخالت در مباحث مدیریتی آن را دارد، بنابر این وزیر ورزش باید نسبت به استفاده از این حقوق درباره وضعیت اسفناک مدیریتی استقلال هرچه سریع تر و قبل از تضییع وقت مبادرت جدی، اساسی و مطلوب نماید، مبادرت جدی، اساسی و مطلوب از این جهت که اگر غیر از این باشد و آمیخته با شتاب زدگی، رفع تکلیف و صرفا جهت تلطیف ظاهری فضا باشد مسلما خطرناک تر و زیان بارتر از وضعیت پریشان موجود خواهد بود.
    گویا دنیامالی- وزیر ورزش- تصمیم به برگزاری جلسه با علی عسگری- رییس پتروشیمی خلیج فارس- و بررسی شرایط استقلال را گرفته است. این جلسه منتها در صورتی موثر خواهد بود که به خروجی مفیدی منتج شود و فارغ از جلسات کلیشه ای مسوولان که اتخاذ تصمیم حول یک موضوع مهم به آینده ای نامعلوم با اولویت ملاحظات و مصلحت سنجی های رفاقتی و گروهی حواله می گردد، باشد. برخی اخبار نیز از ایجاد تغییرات قریب الوقوع مدیریتی در استقلال توسط هلدینگ حکایت دارد؛ این تصمیم نیز اگر متکی به پشتوانه عقلانی، فنی و کارساز نباشد، جز اقدامی برای خاموش کردن مقطعی اعتراضات افکار عمومی، هدفی را دنبال نمی کند و قطعا کار را بغرنج تر از وضع موجود می نماید.
    لزوم تغییر در ارکان مدیریتی آبی پوشان، امری ضروری است؛ چراکه نماینده تام الاختیار هلدینگ در باشگاه و رییس هیات مدیره استقلال- سردار شهریاری- عملکردی خودمحور و زیان بار داشته که بازگویی آن تکرار مکررات بدیهی است، اعضای هیات مدیره نیز که با نظر مستقیم شهریاری ابقا یا منصوب شدند اعضایی منفعل، ناکارآمد و بله قربان گو در برابر رییس هیات مدیره نشان داده اند مضاف بر اینکه لازم به تاکید است؛ افرادی چون افضلی، سمیعی و حیدرزاده در دوره قبل، چه خدمت موثر و قابلی به استقلال کرده بودند که لایق ابقا تشخیص داده شدند؟ مصطفی کارخانه هم که مهم ترین کارش تمجید از رییس خود بوده و بس! هاشم سمیعی، سوای روابط پشت پرده، طبق کدام تجربه مدیریتی وپارامترهای مثبت و مقبول، شایستگی مدیریت باشگاهی چون استقلال را کسب کرده است؟
    تحرکات برخی از این افراد جهت ابقا و ممانعت از برکناری خویش، اخیرا به لطایف الحیلی نیز آراسته شده است از جمله ایجاد پست معاونت ورزشی و انتخاب پیشکسوت مقبولی چون مجتبی جباری. عجیب از این تصمیم بوی ترفند به مشام می رسد و چه بسا به سوختن کسی چون مجتبی جباری نیز منجر شود، قبلا نیز یکی از مدیران سابق استقلال وقتی بوی برکناری را حس کرد مبادرت به ایجاد چنین پستی و انتخاب پیشکسوتی نامی نمود که البته دوام و توفیقی نیز نیافت!
    تغییرات مدیریتی در استقلال لازم و بلکه واجب است؛ هلدینگ خلیج فارس و وزارت ورزش باید نسبت به تکلیف خویش در قبال این باشگاه مسوولیت پذیر باشند و حداقل شان حق دخالت و نظارت خود را پاس بدارند.