کد خبر: 3793 | صفحه ۴ | | تاریخ: 03 بهمن 1401
خزاعی در جریان بازدید از دبیرخانه جشنواره فیلم فجر:
امسال فیلمسازان سختیهای خاصی را تحمل کردهاند
رئیس سازمان سینمایی در بازدید از دبیرخانه جشنواره فیلم فجر گفت:امسال به دلیل شرایط پیش آمده، اعضای ستاد برگزاری، همکاران سازمان سینمایی و موسسات، فیلمسازان و تهیهکنندگان سختیهای خاصی را تحمل کردهاند تا آثارشان را به جشنواره فجر برسانند. در پرتو زحمات و تلاشهای شبانهروزی فیلمسازان، هنرمندان و ستاد برگزاری امسال در جشنواره، منتظر رویدادهای متفاوتی از حیث اجرا و کیفیت آثار خواهیم بود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره بین المللی فیلم فجر، رئیس سازمان سینمایی شامگاه اول بهمن ماه از دبیرخانه این رویداد بازدید کرد.
در فاصله چند روز مانده به شروع چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر، محمد خزاعی (رئیس سازمان سینمایی) به همراه علیرضا اسماعیلی (مدیرکل حوزه ریاست سازمان سینمایی) از دبیرخانه چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر بازدید کردند و از نزدیک در جریان روند کاری این دوره جشنواره قرار گرفتند.
محمد خزاعی در جمع مدیران جشنواره ضمن قدردانی از تلاش های شبانه روزی ستاد برگزاری این رویداد گفت: جشنواره فیلم فجر به مثابه میراث فرهنگی و هنری کشور، تاریخ پرفراز و نشیبی را پشت سر گذاشته تا به اینجا رسیده است بنابراین وظیفه همه ما اعم از: سینماگران، هنرمندان، اصحاب رسانه، منتقدان و متولیان است که در حفظ این میراث کوشا باشیم.
وی ادامه داد: رشد و بالندگی این درخت ریشهدار و پرثمر، به نفع سینمای این مرز و بوم و تاریخ و فرهنگ ما است.
رئیس سازمان سینمایی با اشاره به روند مطلوب و قابل توجه فعالیتها و برنامههای این دوره جشنواره عنوان کرد: در این دوره جشنواره شاهد خلاقیتها و شاخصهای بسیار متمایزی خواهیم بود. به شخصه فیلمهای بخش مسابقه ملی و بینالملل جشنواره را دیدهام و شاخص ها و تمایزات بسیار زیادی در مقایسه با دورههای گذشته در این آثار مشهود است که پس از نمایش آن ها در جشنواره، جامعه سینمایی و منتقدان به این تمایزات و تفاوتها پی خواهند برد.
وی با بیان اینکه جشنواره امسال بستری برای گفتمان جدی در حوزه سینمای ملی است، افزود: قطع به یقین، این رویداد فرهنگی در پرتو همدلی و همگرایی همه هنرمندان و سینماگران کشور – فارغ از سلایق و گرایشات سیاسی و جناحی – همانند دورههای قبل با شکوه و پرشور برگزار خواهد شد.
رئیس سازمان سینمایی ادامه داد: امسال به دلیل شرایط پیش آمده، اعضای ستاد برگزاری، همکاران سازمان سینمایی و موسسات، فیلمسازان و تهیهکنندگان سختیهای خاصی را تحمل کردهاند تا آثارشان را به جشنواره فجر برسانند. در پرتو زحمات و تلاشهای شبانهروزی فیلمسازان، هنرمندان، و ستاد برگزاری امسال در جشنواره، منتظر رویدادهای متفاوتی از حیث اجرا و کیفیت آثار خواهیم بود.
خزاعی در پایان خاطرنشان کرد: شایسته میدانم از زحمات همه عزیزان از جمله دبیر جشنواره آقای مجتبی امینی، همه دستاندرکاران جشنواره و خانواده سینما و صنوف سینمایی و اصحاب رسانه تشکر کنم و اطمینان دارم مخاطبان مردمی و علاقهمندان سینما نیز، در پایان جشنواره قدردان این تلاشها خواهند بود.
مجتبی امینی دبیر چهل یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر نیز در ابتدای این جلسه ضمن قدردانی از حضور رییس سازمان سینمایی در دبیرخانه جشنواره گفت: از ابتدای امسال فعالیت دبیرخانه به طور منسجم آغاز شد و تیم خیلی خوبی دور هم جمع شدهاند. امسال با توجه به ادغام بخش ملی و بین الملل برنامهریزیهای جدیدی صورت گرفت و امیدواریم که جشنواره خیلی خوبی داشته باشیم.
وی ادامه داد: تیمها با روحیهی خیلی بالایی در حال انجام کار هستند و یک صمیمیت و مودت در بین اعضای ستاد جشنواره وجود دارد. در حوزه بین الملل حضور ۷۲ کشور برای خود ما هم اتفاق خیلی خوبی بود.
امینی ضمن قدردانی از همراهی و حمایت رئیس سازمان سینمایی اضافه کرد: براساس برنامهریزیها، جشنواره فجر در تمام استانها برگزار خواهد شد. شخص آقای خزاعی همراهی ویژهای با جشنواره داشتهاند. امیدواریم با همراهی تمام دستگاهها جشنواره باشکوهی را پیش رو داشته باشیم.
همچنین محمد خزاعی در پیامی به ششمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران این رویداد را گامی برای تحقق رشد فردی و اجتماعی مخاطبان و سرفصلهای مهمی نظیر فضیلتجویی و عدالتمحوری دانست.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، در متن پیام محمد خزاعی معاون وزیر و رییس سازمان سینمایی به ششمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران همزمان با برگزاری این رویداد آمده است:
ایده برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان عینیت بخشیدن به آموزه فرهنگی مکتب درخشان اسلام عزیز است که بر یادگیری، علم آموزی و تربیت کودکان تاکید زیادی دارد؛ بطوریکه این جمله درخشان در جوامع اسلامی از دیرباز زینتبخش مکتبخانهها و دارالعلمها بوده است: «العلم فیالصغر کالنقش فیالحجر» به این معنا که آموختن دانش اعم از علم، ادب، هنر و تربیت در دوران کودکی همانند نقشی بر لوح دل و جان کودکان حک و ماندگار میشود.