سرمقاله

وضع چقدر بد است ؟ / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • وزیر ارتباطات: تجربه بین‌المللی و بومی ایرانسل عامل بهبود خدمات اداری به مردم می‌شود
  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 40035  |  صفحه ۹ | تولید و تجارت  |  تاریخ: 08 دی 1403
    همتی در نشست هم‌اندیشی اقتصاددانان با وزیر اقتصاد مطرح کرد
    فشارها زیاد است اما می‌توان مشکلات را برطرف کرد
    وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: شرایط سخت و فشارها زیاد است، اما می‌توان کارهای اساسی انجام داد و مشکلات را برطرف کرد.
    به گزارش ایرنا، جلسه هم‌اندیشی اقتصاددانان و اساتید اقتصادی دانشگاه‌ها با عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی روز پنجشنبه - ۶ دی - به مدت ۴ ساعت در سالن جهاد وزارت اقتصاد برگزار شد.
    اساتید حاضر به بیان نظرات و انتقادات خود در خصوص شرایط اقتصادی روز کشور و سیاست‌های اقتصادی دولت چهاردهم پرداختند و پیشنهادات خود را به‌منظور برون‌رفت از وضعیت و مشکلات اقتصادی کنونی کشور مطرح کردند.
    نکات اقتصاددان راهگشاست
    عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد در این جلسه، با قدردانی از حضور اقتصاددانان و اساتید حاضر در جلسه، هدف از برگزاری آن را بهره‌مندی از نقطه‌نظرها و نکات مورد تأکید ایشان در سیاست‌گذاری و تصمیم‌سازی توسط دولت عنوان و نکات بیان شده توسط اقتصاددانان حاضر در جلسه را، بسیار مهم و راهگشا دانست.
    وزیر اقتصاد تأکید کرد: با اینکه شرایط سخت و فشارها زیاد است، اما معتقدم می‌توان کارهای اساسی انجام داد و مشکلات را برطرف کرد.