سرمقاله

در جستجوی بهانه ای برای پایان جنگ / ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
  • ارزان ترین سری لپ تاپ های بازار ایران کدامند
  • قهوه از چه چیزی درست می‌شود؟
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 40243  |  صفحه ۳ | جامعه  |  تاریخ: 11 دی 1403
    بهروزآذر:
    بیش از ۷۰ درصد تولیدکنندگان صنایع دستی، زنان هستند
    معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: اکنون بیش از۷۰ درصد تولیدکنندگان صنایع دستی، هنرمندان و خالقان آثار هنری زنان هستند که با عشق و مهر محصولات را تولید و راهی خانه های مردم می کنند.
    به گزارش ایرنا، زهرا بهروز آذر روز دوشنبه در آیین رونمایی از سند ملی توسعه صنایع دستی جمهوری اسلامی ایران اظهارداشت: صنایع دستی در ایران نه تنها هنر و زیبایی را به تصویر می کشد بلکه تاریخ طولانی و خلاقیت بی نظیر و هویت ملی را نشان می دهد.
    وی با بیان اینکه صنایع دستی روایتی است که در دستان هنرمندان جلوه پیدا می کند، گفت: هر گوشه از کشورمان یک‌رنگ و بویی دارد و صنایع دستی بازتابی از هویت فرهنگی و باورهای مردم ایران است.
    معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تأکید کرد: عشق و مهر زنان ایرانی با بهره گیری از هنر سینه به سینه منتقل شده است و اینک خوشحالیم که دولت وفاق قدر تربیت نسل ها را می داند و این عشق توسط مادران به نسل های آینده منتقل می‌شود.
    بهروز آذر یادآورشد: در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری کنار وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هستیم و امید است در عرصه ها و مسیرهای مختلف شاهد درخشش زنان ایران باشیم.
    ایران دارای رتبه اول تنوع صنایع دستی است
    عبدالکریم حسین‌زاده معاون امور روستایی و عشایری رئیس جمهور نیز در این آیین اظهارداشت: ایرانیت تنها حوزه ای است که با هر گرایش فکری، سیاسی، هنری، زبانی و قومی ما را زیر یک چتر قرار می دهد. اما وقتی پرچم یا چتر ایرانیت را کوچک می گیریم، بخش عظیمی از جامعه ما خارج از آن می ماند.
    وی ادامه داد: هرآنچه حلقه اتصال ما و جزئی از هویت ما باشد باید با همه عشق و ایثار از آن حفاظت و پاسداری شود.
    به گفته معاون امور روستایی و عشایری رئیس جمهور، وفاق ملی که در دولت پیش آمد، رمز مانایی ما است و برحذر بودن از همه مخاطرات با باهم بودن و حس تعلق به ایران و عشق ما به وطن میسر می‌شود.
    حسین زاده با بیان اینکه پنج هزارم سهم صنایع دستی دنیا را داریم در حالی که ۸۰۰ میلیارد سهم صنایع دستی دنیا است، گفت: سهم‌ ما ۳۰۰ میلیون دلار است، در حالیکه ما رتبه اول تنوع صنایع دستی را داریم.
    وی با بیان اینکه ۲۶ درصد جامعه ایران روستایی هستند و سهم صنایع دستی آنان حدود ۲۹ درصد است و سهم آنان از اعتبارات کشوری یک تا سه درصد است، گفت: باید با وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همکاری کنیم چراکه هر مقدار این فرهنگ و گذشته را پاس بداریم کم است و امید است در این مسیر موفق باشیم.
    معاون امور روستایی و عشایری رئیس جمهور یادآورشد: اولین پیشنهاد من این است با کشورهایی که هم فرهنگ با ما هستند سند توسعه منطقه‌ای بنویسیم.
    حسین زاده اضافه کرد: ایران هویت ماست بنابر این باید به دنبال فرمول‌های جدید باشیم و در حوزه سیاست خارجی اقداماتی انجام دهیم چراکه دیپلماسی اقتصادی در این رابطه می‌تواند کمک کننده باشد.