سرمقاله

در جستجوی بهانه ای برای پایان جنگ / ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
  • ارزان ترین سری لپ تاپ های بازار ایران کدامند
  • قهوه از چه چیزی درست می‌شود؟
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 40275  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 11 دی 1403
    مخاطبان سینما در چهارمحال و بختیاری از 93 هزار نفر گذشت
    شهرکرد محمود مولوی
    مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در 9 ماهه امسال، 93 هزار و 712 نفر در استان به سینما رفتند، گفت: تصمیم نهایی برای واگذاری سینمای بروجن به بخش خصوصی با مجموعه آموزش و پرورش است. به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، پیام احمدی افزود: از ابتدای امسال تا پایان آذر، 46 فیلم سینمایی در سه هزار و 860 نوبت در پردیس سینمایی بهمن شهرکرد به عنوان تنها سینمای فعال استان به نمایش درآمد که توانست آمار بیش از 93 هزار مخاطب را در این مدت برای استان رقم بزند.
    وی فروش سینما در چهارمحال و بختیاری را در این 9 ماه، 51 میلیارد و 648 میلیون و 800 هزار ریال اعلام و تصریح کرد: فیلم سینمایی «تگزاس 3» پرفروش‌ترین فیلم این مدت به شمار می‌رود و نزدیک به هشت و نیم میلیارد ریال از فروش کل سینما در استان را به خود اختصاص داده است.
    احمدی در ادامه درباره وضعیت ایجاد و راه‌اندازی سینماهای دیگر در استان گفت: عملیات عمرانی پردیس سینمایی غدیر شهرکرد ادامه دارد و امید می‌رود این مجموعه هم‌زمان با چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، گشایش یافته و علاقه‌مندان به هنر هفتم در این پردیس سینمایی به تماشای آثار جشنواره بنشینند.
    مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری به در حال اجرا بودن مراحل واگذاری سینمای فارسان نیز اشاره کرد و افزود: با پایان یافتن برآوردهای کارشناسان رسمی دادگستری و قیمت‌گذاری مجموعه، این سینما آماده واگذاری به بخش خصوصی خواهد شد تا پس از آن با ورود سازمان سینمایی کشور، آخرین اقدامات برای تجهیز سینمای فارسان انجام شود.
    وی همچنین پیگیری‌ها و رایزنی‌های متعدد مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی با اداره کل آموزش و پرورش برای بازگرداندن سینمای بروجن به چرخه فعالیت و خدمات‌دهی را یادآور شد و گفت: آموزش و پرورش شرایط مالی ویژه‌ای را برای واگذاری این سینما در نظر دارد که با توجه به تک سالن بودن سینمای بروجن، امکان جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی در این رابطه، کمی دور از انتظار است ولی با این وجود، تصمیم نهایی در اختیار آموزش و پرورش است که تلاش می‌شود در همراهی و هماهنگی بیشتر، مردم بروجن هم به زودی شاهد بازگشت سینمای این شهر باشند.
    احمدی تصریح کرد: با توجه به اینکه سینمای بروجن، بنایی قدیمی محسوب می‌شود و امکان جذب اعتبار دولتی برای ساخت سینمای جدید نیز فراهم نیست، پیشنهاد مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی این است که شهرداری بروجن هم برای ارائه تسهیلات در زمینه راه‌اندازی سینما در مجتمع‌های تجاری و خدماتی همانند دیگر شهرهای کشور، همراهی و همکاری داشته باشد.
    وی درخصوص آخرین وضعیت سینمای لردگان اظهار داشت: با هماهنگی شهرداری این شهر و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لردگان، اختصاص زمین برای احداث سینما در مجاورت فرهنگسرای این شهر به مراحل نهایی نزدیک شده است و در حال حاضر براساس سیاست‌های جدید وزارت فرهنگ، مباحث فنی و حقوقی زمین مورد نظر به علت موقعیت مکانی آن در این وزارتخانه در حال بررسی است.
    احمدی با اشاره به اینکه موضوع سینما لردگان از مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور شهید به استان محسوب می‌شود، افزود: با توجه به محدود بودن زمان جذب اعتبارات مسئولیت اجتماعی وزارت نفت و واصل نشدن ابلاغ اعتبار این سینما، ضروری است سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، پیگیری‌های لازم را برای مشخص شدن دلایل این موضوع در نظر بگیرد.
    مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در ادامه درباره راه‌اندازی سینما در دیگر شهرستان‌های استان اظهار داشت: پیگیری‌ها در این مورد انجام شده است اما با توجه به نُرم جمعیتی در شهرستان‌ها، امکان ایجاد سینما با اعتبار دولتی وجود ندارد و در صورتی که بخش خصوصی راغب به این امر باشد، این مجموعه آماده ارائه همکاری‌های لازم با سرمایه‌گذاران خواهد بود. احمدی همچنین وجود سینمای سیار در چهارمحال و بختیاری را متذکر شد و گفت: سینما سیار این قابلیت را داراست که در هر نقطه و مکانی که امکان تجمع مردمی وجود دارد، عملیاتی شده و فیلم‌های سینمایی را برای عموم به نمایش بگذارد اما متاسفانه از این ظرفیت در استان استقبال چندانی نمی شود.